Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Τραγωδία στον Μπράλο. Νεκρός 28χρονος Λαμιώτης




ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο 28ΧΡΟΝΟΣ


Βουτιά θανάτου χθες το απόγευμα για έναν 28χρονο Λαμιώτη. Το αυτοκίνητό του, ένα μικρό φορτηγό ψυγείο έπεσε στο γκρεμό σε βάθος χιλιών περίπου μέτρων και ο άτυχος νέος εκφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά από αυτό.



Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα. Το αυτοκίνητο κινούνταν στην εθνική οδό Θερμοπυλών Ιτέας στο ρεύμα προς Λαμία. Στο 11ο χιλιόμετρο σε μια στροφή ο 28χρονος έχασε τον έλεγχο . Το αυτοκίνητο βρέθηκε στο κενό και βρέθηκε στο βάθος του γκρεμού. Ο νεαρός οδηγός σκοτώθηκε επιτόπου και η σωρός του βρέθηκε πολλά μέτρα έξω από το όχημα.

Η είδηση προκάλεσε κινητοποίηση. Μέσα σε λίγα λεπτά αστυνομία, Π.Υ. και ΕΚΑΒ βρέθηκαν στο σημείο. Οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ κατέβηκαν στον γκρεμό και άρχισαν να ψάχνουν. Γρήγορα βρήκαν την σωρό του 28χρονου. Ωστόσο φοβήθηκαν πως μέσα στο αυτοκίνητο μπορεί να υπήρχε και δεύτερο άτομο. Ευτυχώς οι φόβοι τους δεν επιβεβαιώθηκαν. Ο 28χρονος ήταν ο μοναδικός επιβάτης του οχήματος.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση μεταφοράς της σωρού. Το δύσβατο της περιοχής έκανε δύσκολη την προσπάθεια. Με κόπο οι πυροσβέστες κατάφεραν να την κατεβάσουν μέχρι τον δρόμο. Εκεί περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 28χρονο στο νοσοκομείο της Λαμίας. Λίγη ώρα αργότερα αναγνωρίστηκε από συγγενικά του πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις