Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Τον σκότωσαν με μπαλτά και μετά τον έθαψαν


Αναστάτωση έχει προκληθεί στην κοινή γνώμη της Νέας Τριγλίας Χαλκιδικής από την αποκάλυψη της στυγερής δολοφονίας ενός αλλοδαπού βοσκού, πατέρα ενός μικρού παιδιού, που βρέθηκε θαμμένος κάτω από έναν σωρό με πέτρες έξω από τη στάνη όπου εργαζόταν.
Ο άντρας είχε πέσει θύμα ληστείας και η νεκροτομή αποκάλυψε ότι δολοφονήθηκε με αλλεπάλληλα χτυπήματα από βαριοπούλα. Οι συγγενείς του που τον αναζητούσαν από την περασμένη Κυριακή μαζί με τον εργοδότη του, στην φάρμα ζώων του οποίου δούλευε έξω από τον οικισμό, ανακάλυψαν την σορό του άτυχου 27χρονου καλυμμένη από τις πέτρες. Οι άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν αμέσως, εξακρίβωσαν ότι το έγκλημα είχε γίνει μέσα στο κατάλυμα του θύματος που πιθανότατα πιάστηκε στον ύπνο από τον ή τους δράστες. Μάλιστα, οι δολοφόνοι είχαν ρίξει μια κουβέρτα στο κρεβάτι του για να καλύψουν τα αίματα.
Στη συνέχεια, το πτώμα σύρθηκε από τους δράστες έξω από υπαίθριο την κτηνοτροφική μονάδα και σκεπάστηκε για να μην εντοπισθεί. Δίπλα στο πτώμα του άτυχου Αλβανού βρέθηκε και η βαριοπούλα που χρησιμοποιήθηκε για την δολοφονία του, η οποία εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις