Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Θήβα:Αθίγγανοι έβγαλαν καραμπίνες και πυροβόλησαν κατά οπαδών του Παναθηναϊκού .Δύο οπαδοί τραυματίστηκαν!!

Στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου οπαδός του Παναθηναϊκού μετά από πυροβολισμούς από αθίγγανους σε φίλους του τριφυλλιού που πήγαιναν στην Λιβαδειά.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου, με οπαδούς του Παναθηναϊκού να πηγαίνουν μεμονωμένα προς την Λιβαδειά. Περνώντας έξω από κατακλυσμό αθίγγανων στην διαδρομή από Θήβα για Λιβαδειά........


 υπήρξε σύρραξη με τσιγγάνους που έβγαλαν καραμπίνες και άρχισαν να πυροβολούν τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι οπαδοί σταμάτησαν το πούλμαν που τους μετέφερε στην Λειβαδιά (για τον αγώνα της ομάδας τους με τον Λεβαδειακό), δίπλα από έναν καταυλισμό 1500 τσιγγάνων.Εκεί υπήρξαν αντεγκλήσεις με κάποιους αθίγγανους οπαδούς του Ολυμπιακού. Το αποτέλεσμα των αντεγκλήσεων ΄ήταν να ακολουθήσει συμπλοκή μεταξύ τους.Τα πράγματα ξέφυγαν όταν κάποιος από τον καταυλισμό έβγαλε καραμπίνα και άνοιξε πυρ εναντίον των οπαδών του Παναθηναϊκού.
Από τα σκάγια τραυματίστηκαν δύο οπαδοί οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής έχοντας ελαφρά τραύματα στην πλάτη.
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά τους πυροβολισμούς ήθελαν εκδίκηση και προσπάθησαν να βρουν τον ένοπλο και μέχρι να έρθει η αστυνομία γινόταν της κακομοίρας.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο ενώ η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη παραμένει κλειστή για την ώρα!!!
Οι οπαδοί του τριφυλλιού που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο είναι εκτός κινδύνου.


πηγη :permissos press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις