Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ

Το Σωματείο «ΟΛΥΜΠΟΣ» προχωρεί στην υλοποίηση του προγράμματος της HEPTAPOLIS προσπαθώντας να ξεπεράσει τα κρατικά προβλήματα και τις κυβερνητικές αδυναμίες, που έχουν λάβει πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τους οι χρηματοδοτικοί φορείς με τους οποίους καταρτίζουμε, στην πρώτη του φάση, το οικονομικό πρόγραμμα εκτέλεσης του έργου.

Για πληρέστερη ενημέρωσή σας,
σας γνωρίζουμε ότι εντός του μηνός Μαΐου 2012 το ντοκιμαντέρ HEPTAPOLIS – ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗ POLIS θα είναι ολοκληρωμένο, για προβολή του σε χρηματοδοτικές πηγές στις χώρες της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, στη ΡΩΣΙΑ, την ΑΜΕΡΙΚΗ, και τις ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

Οι μελέτες της HEPTAPOLIS και το πλήρες πρόγραμμα Τουριστικής αξιοποίησης της περιοχής, βρίσκονται στα χέρια των αρχιτεκτόνων, πολεοδόμων, πολιτικών μηχανικών και των διεθνολόγων για τη σύνταξη της αρχικής προμελέτης του όλου έργου, η οποία χρήζει πολύ ιδιαιτέρας προσοχής, λόγω της διεθνούς εμβέλειάς της.
Σε κάθε περίπτωση, είναι απαραίτητο να γνωρίζουν οι κάτοικοι όλης της περιοχής, ότι η HEPTAPOLIS οδεύει προς την ολοκλήρωσή της ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια και με απόλυτη πίστη ότι, πολύ σύντομα η ζωή στο Στείρι, το Δίστομο, την Αράχωβα και όλη τη Βοιωτία θα αλλάξει, σε διαστάσεις ανυπολόγιστης εξέλιξης.



Μετά τιμής,

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις