Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Απάντηση σε ερώτηση του Χρ. Σταϊκούρα για τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού

Ο Βουλευτής της ΝΔ και Αναπληρωτής Τομεάρχης για τον τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας-ΝΔ κ. Χρήστος Σταϊκούρας, κατέθεσε στις 26-10-11 ερώτηση προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με θέμα το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού.
Σε απάντησή του (23/11/11) το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, αναφέρει τα εξής:
«Το έργο Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού για το οποίο διαχειριστική αρμοδιότητα έχει η ΕΥΔ ΕΠΠΕΡΡΑΑ, έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – ‘Ήπειρος».


Η σχετική πρόσκληση εκδόθηκε την 28-2-11.

Ο δικαιούχος Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού υπέβαλε αίτηση χρηματοδότησης (αρ. πρ. 170551/2-8-11) και μετά την θετική αξιολόγηση εκδόθηκε η απόφαση ένταξης του έργου (οικ. 171398/12-9-2011).

Η υλοποίηση του έργου είναι πλέον στην αρμοδιότητα του Φορέα Διαχείρισης. Επιπροσθέτως, ενημερώνουμε ότι υπάρχει πρόβλεψη χρηματοδότησης των μη επιλέξιμων δαπανών του Φορέα από το Πράσινο Ταμείο, έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η έκδοση της ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας που απαιτείται για τη συνέχιση πληρωμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις