Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Σύλληψη 36χρονου για κλοπή ζαχαροπλαστείου στη Λαμία και τουλάχιστον μια απόπειρα κλοπής

Γράφει ο Μαυραετός της Ρούμελης:

Συνελήφθη, χθες (29-05-2012), το απόγευμα στη Λαμία Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 36χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή – διάρρηξη σε ζαχαροπλαστείο. Εξιχνιάσθηκε ακόμη μία περίπτωση απόπειρας κλοπής.

Ειδικότερα, χθες μεταμεσονύχτιες ώρες ο 36χρονος, αφού έσπασε γυψοσανίδα οροφής, εισήλθε σε ζαχαροπλαστείο, ιδιοκτησίας 53χρονου ημεδαπού, στη Λαμία και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ σε κέρματα και χαρτονομίσματα, μία πλαστική σακούλα που περιείχε αποκόμματα επιταγών και διάφορα έγγραφα του καταστήματος, καθώς και είκοσι (20) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και αξιολόγηση στοιχείων, εντόπισαν χθες το απόγευμα τον δράστη στη Λαμία και τον συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 36χρονος χθες νωρίς το πρωί προσπάθησε να παραβιάσει και δεύτερο ζαχαροπλαστείο που διατηρεί ο 53χρονος στη Λαμία, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ συνεχίζεται η έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του δράστη στην τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων.

Σε βάρος του 36χρονου συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής και σήμερα το πρωί θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις