Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Λαμία:Η "κυρία" και ο παππούς - Σκηνές απείρου κάλλους στην Πλ.Πάρκου

Το LAMIAREPORT έγραψε...

                 

Επιτέλους, τι πρέπει να γίνει, για να καθαρίσει το κέντρο της πόλης από αυτές τις "κυρίες" ; Το περιστατικό έγινε χθες αργά το μεσημέρι στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών... μεταξύ αυτών και μικρών παιδιών, που παρακολουθούσαν σκηνές απείρου κάλλους μεταξύ ενός ηλικιωμένου και μιας αλλοδαπής "κυρίας", γνωστή στην πιάτσα της πλατείας, για τις υπηρεσίες που προσφέρει, κυρίως σε ηλικιωμένους.
Σύμφωνα με το LamiaReport, η "κυρία" αρχικά προσπάθησε να πείσει τον ηλικιωμένο να τον οδηγήσει σε κοντινό ξενοδοχείο, για να τον κάνει να ξανανιώσει και να πετάξει στον έβδομο ουρανό, όπως του είπε χαρακτηριστικά.
Ο παππούς όμως δεν ενέδωσε στις πιέσεις. Τότε η αλλοδαπή κυρία άλλαξε το σχέδιο και λέγοντάς του ότι "δεν έχει μια", του ζήτησε να της δώσει χρήματα να πάρει ένα πακέτο τσιγάρα. Ο ηλικιωμένος τη λυπήθηκε και επειδή είχε πάνω του μόνο 50ευρο, της το έδωσε να πάρει τσιγάρα και περίμενε τα ρέστα.
Πράγματι η κυρία πήγε στο περίπτερο και πήρε τσιγάρα. Όταν όμως ο παππούς ζήτησε τα ρέστα, του απάντησε: "ποια ρέστα και ποιο 50ευρο"???
Ο παππούς τα πήρε στο κρανίο και άρχισε να φωνάζει και να της τραβάει την τσάντα, την οποία όμως εκείνη δεν άφηνε. Ο τσακωμός κράτησε αρκετή ώρα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, που δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν και πολύ περισσότερο αυτά που άκουγαν και τα οποία δεν μπορούμε να γράψουμε.
Τελικά κλήθηκε η αστυνομία και ο ηλικιωμένος με την κυρία κατέληξαν στο τμήμα για να λύσουν τις διαφορές τους.
Αυτό είναι ένα από τα πολλά περιστατικά που συμβαίνουν καθημερινά σε αυτή την πόλη και έχουν να κάνουν με αυτές τις κυρίες που κάνουν πιάτσα, φόρα παρτίδα μέσα στην πλατεία και πηγαίνουν κυρίως με ηλικιωμένους, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ, για το τι αρρώστιες κουβαλάνε.!!!!!
Αν και το LamiaReport, έχει πολλές φορές αναδείξει το θέμα, οι τοπικές αρχές αδυνατούν να δώσουν μια οριστική λύση, στο πολύ απλό αυτό θέμα, αποδεικνύοντας πόσο ανίκανοι είναι για τα πιο δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις