Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Συνάντηση Εργασίας στη Λιβαδειά για την προστασία του Ασωπού

Γράφει ο Μαυραετός της Ρούμελης:

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας-Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, διοργανώνουν την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 και ώρα 11:00-14:30 Συνάντηση Εργασίας με θέμα: «Πρόγραμμα LIFE+ Χρώμιο στα υπόγεια νερά της λεκάνης του Ασωπού: τεχνολογίες και μέτρα αποκατάστασης». Η Συνάντηση Εργασίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας (Φίλωνος 31-35 Λιβαδειά).

Στόχος της συνάντησης εργασίας είναι η ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και υπηρεσιακών παραγόντων για τις δράσεις και τα πρώτα αποτελέσματα του προγράμματος που έχει ως αντικείμενο τη διερεύνηση της παρουσίας ολικού και εξασθενούς χρωμίου στα υπόγεια νερά της λεκάνης απορροής του Ασωπού καθώς και την ανάπτυξη τεχνολογιών επεξεργασίας και τη διαμόρφωση μέτρων προστασίας του υπόγειου υδροφορέα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης θα γίνει σύντομη παρουσίαση των δράσεων του προγράμματος από εκπροσώπους των εταίρων που συμμετέχουν στο έργο, ενώ τέλος θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν δημόσια τις απόψεις τους και να υποβάλουν τις προτάσεις τους.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις