Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Γιάννης Κότσιρας Εστουδιαντίνα 7/9 στη Θήβα

Τη «Σμύρνη του έρωτα» με Εστουδιαντίνα και Γιάννη Κότσιρα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στη Θήβα!

Η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου και ο Γιάννης Κότσιρας, με αφορμή τα 90 χρόνια μνήμης στη Σμύρνη και την πρόσφατη κυκλοφορία του άλμπουμ τους «Η Σμύρνη του έρωτα», παρουσιάζουν την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Μοσχοποδίου στη Θήβα μία παράσταση αφιερωμένη στη λαϊκή παράδοση και την έντεχνη δημιουργία της Σμύρνης.

Η παράσταση αποτελεί μια σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση, με έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες ερμηνευτές, τον Γιάννη Κότσιρα και με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου, μία εξαιρετική ορχήστρα που συνεχίζει γνήσια και αισθαντικά την παράδοση των μεγάλων ορχηστρών που άνθησαν στη Μικρά Ασία. Το ρεπερτόριο της παράστασης περιέχει τα αθάνατα σμυρνέϊκα τραγούδια που έχουν σημαδέψει τη δεκαετία του '20, «Που να βρω γυναίκα να σου μοιάζει», «Όμορφη Σμυρνιά», «Μισιρλού», «Η Μικροπαντρεμένη» κ.α.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της ορχήστρας έχει ο Ανδρέας Κατσιγιάννης, ενώ στην ερμηνεία συμμετέχουν ο Θοδωρής Μέρμηγκας, η Ειρήνη Τουμπάκη, το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου και η χορωδία «ΙΩΝΙΑ» υπό τη διεύθυνση της Κορνηλίας Φραγκογιάννη.

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου

Θέατρο Μοσχοποδίου-Θήβα

Ώρα έναρξης: 21:00

Προπώληση εισιτηρίων: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Θηβαίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις