Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Κώστας Τσαπρούνης: "Γύρισε σπίτι αδερφούλα μου"

«Γύρισε σπίτι, αδερφούλα μου». Με ένα συγκινητικό μήνυμα γεμάτο με λέξεις στις οποίες είναι έκδηλη η αγωνία του ο…
 αδελφός της 14χρονης που αγνοείται την παρακαλεί να επιστρέψει στο σπίτι τους. Ο άσος του Ηλυσιακού Κώστας Τσαπρούνης, αδερφός της 14χρονης Δέσποινας που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στα Καμίνια το βράδυ της 23ης Αυγούστου, έχει αναρτήσει στη σελίδα του προσωπικού του προφίλ στο Facebook έκκληση στην αδερφή του να γυρίσει κοντά τους. Οι μέρες και οι ώρες αγωνίας για την οικογένεια του γνωστού μπασκετμπολίστα περνούν βασανιστικά, καθώς έχει ήδη παρέλθει μία εβδομάδα από την εξαφάνιση της ανήλικης κοπέλας. Η οικογένειά της προσπαθεί να συλλέξει κάθε αξιόπιστη πληροφορία που ενδέχεται να οδηγήσει στα ίχνη της.
Ο αδερφός της της απευθύνει έκκληση να επιστρέψει στο σπίτι της. Μέσω Διαδικτύου έχει αναρτήσει ένα μήνυμα από καρδιάς που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεσποινάκι μου,

είμαι σίγουρος ότι παρακολουθείς από κάπου όλα αυτά που γίνονται εδώ μέσα… Αν θέλεις, άκουσε με… γύρισε σπίτι μας και θα κάτσουμε όλοι μαζί να μιλήσουμε, να βρούμε ποιο είναι το πρόβλημα που σε απασχολεί και να προσπαθήσουμε να το λύσουμε… Αν θέλεις, πάρε εμένα τηλέφωνο και θα έρθω να σε πάρω από όπου είσαι, ήρεμα και ωραία… Σε σκεφτόμαστε συνέχεια, να το ξέρεις!»
Μία βδομάδα μετά την εξαφάνιση της 14χρονης και ενώ οι εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό της δεν έχουν αποφέρει μέχρι στιγμής κάποιο θετικό αποτέλεσμα, οι δικοί της άνθρωποι που βιώνουν ένα πραγματικά μεγάλο δράμα, αλλά και οι δεκάδες φίλοι της που αγωνιούν για την τύχη της περιμένουν να δοθεί ένα αίσιο τέλος σε αυτή την απίστευτη περιπέτεια. Ελπίζουν ότι η Δέσποινα θα επιστρέψει σύντομα στο σπίτι της, κοντά στην οικογένειά της και στους ανθρώπους που την αγαπούν και νοιάζονται για το καλό της.
Μιλώντας στην «Espresso» ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, Γιάννης Τσαπρούνης, δηλώνει πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να επιστρέψει η αγαπημένη του κόρη στην ασφάλεια του σπιτιού και της οικογένειάς της, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αυτό για το οποίο προσευχόμαστε είναι να είναι καλά στην υγεία της και να μην έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή το μόνο που ζητάω είναι να με πάρει ένα τηλέφωνο και να μου πει ότι όλα είναι καλά. Θα είμαι μαζί της ό,τι και αν έχει συμβεί! Θέλουμε να τη σφίξουμε ξανά στην αγκαλιά μας».
Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας, του «Χαμόγελου του Παιδιού», καθώς και των συγγενών και φίλων της μικρής, που έχουν κατακλύσει το Διαδίκτυο με φωτογραφίες και σχετικές αναρτήσεις, οι έρευνες για τον εντοπισμό της παραμένουν άκαρπες.
Οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικό με την εξαφάνιση της 14χρονης Δέσποινας Τσαπρούνη καλείται να επικοινωνήσει με την αστυνομία, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» ή με την ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά, στον αριθμό 116000. Η Δέσποινα έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, το ύψος της είναι 1.72 μέτρα και έχει βάρος 56 κιλά, ενώ τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, γκρι μακό μπλουζάκι και φούξια σανδάλια. Μαζί της είχε και μια σχολική τσάντα χρώματος μοβ, ενώ φορούσε πολλά βραχιόλια στα χέρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις