Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Και 2 Λαμιώτες ανήλικοι μαθητές μεταξύ των 8 συλληφθέντων για τα επεισόδια στη Λιβαδειά




Κατεστραμμένες περιουσίες-150 προσαγωγές-8 συλλήψεις-2 τραυματίες αστυνομικοί ο απολογισμός των χθεσινών βίαιων επεισοδίων στη Λιβαδειά...


Όλα έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και την ήττα των πρασίνων στη Λιβαδειά.

Ομάδες ατόμων, που αποχωρούσαν από τη γήπεδο της Βοιωτικής πρωτεύουσας, επιτέθηκαν με σφοδρότητα στις αστυνομικές δυνάμεις που λάμβαναν μέτρα τάξης.

Οι οπαδοί έσπαγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους με ξύλα, πέτρες και καδρόνια.
Αυτοκίνητα, βιτρίνες καταστημάτων, είσοδοι πολυκατοικιών, ακόμη και περιπολικά έπεσαν θύματα της μανίας των οπαδών.
Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, ο ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εκατόν πενήντα (150) άτομα προσήχθησαν στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και οκτώ (8) από αυτούς συνελήφθησαν.

Από τους οκτώ (8) συλληφθέντες, οι έξι (6) είναι Έλληνες ηλικίας 28, 30, 27, 21, 17 και 15 ετών, κάτοικοι Λιβαδειάς, Λαμίας και Αττικής. Από αυτούς ο 28χρονος και ο 30χρονος είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι, ο 27χρονος και ο 21χρονος είναι άνεργοι, ενώ ο 17χρονος και ο 15χρονος είναι από τη Λαμία, μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου αντίστοιχα.
Οι υπόλοιποι δύο (2) που συνελήφθησαν, είναι ένας 29χρονος Ρουμάνος (ιδιωτικός υπάλληλος) και ένας 22χρονος (φοιτητής) Αλβανικής καταγωγής, κάτοικοι Αθηνών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για, κατά περίπτωση, αδικήματα που αφορούν στη νομοθεσία για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας, καθώς και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Η αστυνομική έρευνα καθώς και η προανάκριση, που διεξάγεται από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται να αυξηθεί ο αριθμός των συλληφθέντων.

Νωρίς το απόγευμα είχαν προηγηθεί άλλα επεισόδια με οπαδούς του Παναθηναϊκού στον καταυλισμό των ρομά στο Πυρί της Θήβας.(Διαβάστε την σχετική είδηση)



πηγη:  lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις