Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Επιστολή επανάσταση

Της Μιχαλούς
Εμφάνιση μεγάλου αρχηγού έκανε χθες ο Αλέξης με την νέα ντρίπλα που έκανε στους πρώην μεγάλους ηγέτες της σωτηρίας μας Μπένι και Αντώνη, αλλά και στους Ευρωπαίους ηγέτες αποστέλλοντας επιστολή επαναστατική επιστολή.
Στην επιστολή «φωτιά» που είχε ως αποδέκτες τον Μ.Ντράγκι (πρόεδρο ΕΚΤ), τον Χ.Β.Ρομπάϊ (πρόεδρο ΕΕ) και τον Μ.Μπαρόζο (πρόεδρο Κομισιόν) απονομιμοποιεί το αποτέλεσμα των εκλογών και τις υπογραφές τους αφού επισήμανε ότι οι έγγραφες δεσμεύσεις δεν ισχύουν, καθώς δεν εκφράζουν τη λαϊκή βούληση, όπως προέκυψε από το αποτέλεσμα των εκλογών.
'Ετσι κι αλλιώς ο Αλέξης είχε ζητήσει από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να κάνουν το ίδιο ώστε να προκύψει συνεργασία μαζί τους.
Ο Αντώνης στο άκουσμα αυτού φούντωσε και όχι απλώς αρνήθηκε να αποκηρύξει το Μνημόνιο και τους νόμους της εξαθλίωσης, αλλά κατηγόρησε τον Τσίπρα ότι κάνει το παν για να μην σχηματισθεί κυβέρνηση και ότι δεν έχει διάθεση να εγγυηθεί την ευρωπαϊκή ταυτότητα της Ελλάδας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πιέζει πλέον προς πάσα κατεύθυνση και επιμένει στις προεκλογικές του δεσμεύσεις  παίζοντας τα όλα για όλα επισημαίνοντας δε, ότι αν αντιδράσει η Ευρώπη και μας δείξει το δρόμο για έξοδο από το ευρώ  απάντησε πως «έχουμε ένα εξαιρετικό όπλο. Το έχει αναγνωρίσει, πλέον, και η 'Αγκελα Μέρκελ: όταν πληγεί ένας στόχος, οι αγορές αναζητούν αμέσως το επόμενο!!!
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε την στάση που θα κρατήσουν οι Ευρωπαίοι σε αυτή την επιστολή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις