Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Αρτάκη: Δάκρυα για το 22χρονο παληκάρι


                    

Αν και το ασθενοφόρο, έφτασε γρήγορα, το άτυχο παιδί δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή...

Άλλη μια ζωή χάθηκε στην άσφαλτο αργά το απόγευμα.

Κλαίει όλη η Αρτάκη για το 22χρονο παληκάρι που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 30χρονος πεζός. Ήταν 8:50 το απόγευμα όταν στον δρόμο Αρτάκη-Στενή και πιο συγκεκριμένα στην θέση Βατώντα, βρίσκονταν με το μηχανάκι του το άτυχο παιδί.

Την ίδια ώρα ένας 30χρονος άντρας πήγε να διαβεί το οδόστρωμα. Κάτω από συνθήκες που εξετάζει το αστυνομικό τμήμα της Αρτάκης, συνέβη το μοιραίο.Περαστικοί πάγωσαν όταν είδαν τους δύο νέους ανθρώπους πεσμένους στον δρόμο.

                         

Στην φωτογραφία βλέπετε το μηχανάκι του άτυχου παιδιού...

Η κατάσταση της υγείας του 30χρονου ήταν κάπως καλύτερη μιας και είχε τις αισθήσεις του παρόλο τον σοβαρό τραυματισμό στα πόδια του. Τα πράγματα όμως δεν ήταν και τόσο καλά για τον άτυχο 22χρονο που βρίσκονταν λίγα μέτρα πιο μακρυά.
                             

Ο δρόμος Αρτάκη-Στενή, έκλεισε για αρκετή ώρα ενώ δεκάδες περαστικοί βρέθηκαν στο σημείο...

Ο δρόμος Αρτάκη-Στενή, έκλεισε για αρκετή ώρα ενώ δεκάδες περαστικοί βρέθηκαν στο σημείο. Όλοι προσεύχονταν και τα δύο νέα παιδιά να είναι καλά στην υγεία τους. Αν και το ασθενοφόρο έφθασε γρήγορα στο σημείο το άτυχο παιδί έχασε ακαριαία την ζωή του βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.
                       

Tο ασθενοφόρο έφθασε γρήγορα στο σημείο αλλά ήταν αργά...

πηγη ; evianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις