Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ-Δελτίο τύπου



ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη 9/5/2012 πραγματοποιήθηκε η 11η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Αμφίκλειας.
Στη συνεδρίαση αυτή εγκρίθηκαν από το ΔΣ του ΦΔΕΔ Παρνασσού, τα πρακτικά αξιολόγησης για τους διαγωνισμούς παροχής υπηρεσιών Ορκωτού Λογιστή, Λογιστικής Κάλυψης και Νομικού Συμβούλου, στο πλαίσιο της πράξης «Προστασία και Διατήρηση Βιοποικιλότητας του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού» του ΕΠΠΕΡΑΑ και η τελική κατάταξη των υποψηφίων.

Το ΔΣ του ΦΔΕΔ Παρνασσού αποφάσισε ομόφωνα την κατακύρωση του πρόχειρου διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών Ορκωτού Λογιστή, Λογιστικής Κάλυψης και Νομικού Συμβούλου στους «Διεθνής Ελεγκτική Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Α.Ε.», Μολιώτη Ι. Απόστολο και Καρατσώλη Κωνσταντίνο αντίστοιχα.
Επίσης στη συνεδρίαση αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουνίου στην Αράχωβα, η 3η ημερίδα του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού, σε συνεργασία με το Δήμο Διστόμου –Αράχωβας- Αντίκυρας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.
Για το Δ.Σ. του ΦΔΕΔ Παρνασσού

3 σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΗΦ. ΠΑΛΛΑΣ είπε...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ...ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.
ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΥΜΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΚΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ?
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ? ΜΗΠΩΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ? ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ? ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ? ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ! ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ....

Αγνάντι της Ρούμελης είπε...

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.
ΕΞΑΛΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕς ΑΝ ΟΧΙ ΧΡΟΝΟ..ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΥΜΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ !! ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ??? ΚΑΝΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ..Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΗΦ. ΠΑΛΛΑΣ είπε...

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΙ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕ
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ. ΓΙΑΤΙ ? ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕ...
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ...

συνολικες επισκεψεις