Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Πρόσκληση πλήρωσης θέσης ειδικού συνεργάτη


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
Έχοντας υπόψη :
- Τις διατάξεις του άρθρου 163 Ν. 3584/07 «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων»
- Τον ΟΕΥ του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας (Φ.Ε.Κ. Τεύχος Β’ 2181/29-09-2011) .
- Τις υπηρεσιακές ανάγκες του Δήμου.
καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μίας (1) θέσης ειδικού συνεργάτη, σε θέματα Τομέα Ηλεκτρικής ενέργειας (φωτοβολταϊκα – εγκαταστάσεις- ανεμογεννήτριες- δίκτυα).
Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

  1. Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνετε ότι πληρούνται.
  2. Πτυχίο ή δίπλωμα Α.Ε.Ι. «Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ».
  3. Να έχουν σχετική εμπειρία
Η εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής:
Για μεν τους μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
  1. Πτυχίο γνώσης αγγλικής γλώσσας.
  2. Πτυχίο γνώσης Η/Υ.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται μέχρι την 21/5/2012 στα γραφεία του Δήμου (αρμόδια υπάλληλος κα. Μπούρα Γενοβέφα .τηλ 22673-50105) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην κουράζεστε να το δημοσιεύετε ούτε οι αναγνώστες να το διαβάζουν και να κουράζονται άδικα να κάνουν αιτήσεις. Πραποφασισμένο είναι και αυτό όπως όλα σε αυτόν τον δήμο.
Φωτογραφική είναι η προκήρυξη.
Σας πήραμε χαμπάρι βρεεεεεεεε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ? ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΝΕΚΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ.

συνολικες επισκεψεις