Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΒΟΗΘΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

Ζεμενό Αράχωβας, Ιανουάριος 2011
Με ανοιχτό το στόμα άφησε ο δικηγόρος της οικογένειας τον "τεχνικό σύμβουλο" ασφαλιστικής εταιρείας όταν ο πρώτος παρουσίασε φωτογραφία (από το "σιωπηλό" πλέον Blog "ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ") από ανάρτηση που αφορούσε σύγκρουση δύο επιβατικών αυτοκινήτων στην θέση Ζεμενό (λίγο έξω από την Αράχωβα Βοιωτίας) κατά την οποία έχασαν την ζωή τους και οι δύο οδηγοί των αυτοκινήτων.

Πιο συγκεκριμένα, ο άγνωστος μπλόγκερ "Ντελάλης" έχει βοηθήσει ακούσια την οικογένεια του ενός εκ των θυμάτων του ατυχήματος γιατί είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από το συμβάν οι οποίες ελήφθησαν, από διερχόμενο περαστικό και συχνό επισκέπτη του συγκεκριμένου ιστότοπου, σχεδόν αμέσως μετά την σύγκρουση.

Οι εμπλεκόμενοι στο ατύχημα ήταν μια κοπέλα οδηγός του πρώτου οχήματος και απ ότι φαίνεται, υπαίτιος του ατυχήματος και ένας ηλικιωμένος οδηγός του δεύτερου οχήματος.


Ο τεχνικός σύμβουλος λοιπόν της ασφαλιστικής, προσπαθώντας να απαλλάξει τον πελάτη του (Ασφαλιστική) από την καταβολή αποζημίωσης ή έστω να την ελαττώσει, προσπάθησε να αποδείξει στο πρόσφατο δικαστήριο ότι η οικογένεια του ηλικιωμένου κυρίου δεν δικαιούται αποζημίωση επειδή αυτός δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας την ώρα του ατυχήματος!

Δεν γνώριζε όμως ο κακομοίρης ότι η οικογένεια είχε τυπώσει τις φωτογραφίες του ατυχήματος που βρήκε στο εν λόγω μπλόγκ και μάλιστα μία, η οποία "κατέβηκε" σχεδόν αμέσως μετά την δημοσίευση για λόγους σεβασμού, έδειχνε ξεκάθαρα τον οδηγό του δευτέρου ατυχήματος νεκρό βέβαια αλλά να φορά κανονικά την ζώνη του!

Το "Αγνάντι", έχει στην κατοχή του την επίμαχη φωτογραφία και θα χρησιμοποιήσει αναλόγως αν και όποτε χρειαστεί!

ΑΓΝΑΝΤΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις