Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΚΙΝΓΚ


ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ "ΝΕΟ ΨΑΧΤΗΡΙ" ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ. ΣΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ  ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ,ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ.


Σύμβαση  parking.
Στο συμβούλιο –τελετή παράδοσης –παραλαβής του δήμου Αραχόβης  ο πρώην δήμαρχος  αρνήθηκε την ύπαρξη  ΔΙΑΚΥΡΗΞΗΣ για το έργο  και την σύμβαση κατασκευήςparking στην Αράχοβα .
Προς επιβεβαίωση μάλιστα ρωτήθηκε και ο κος Γεωργακός.
Επειδή όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν ασθενή μνήμη στέλνω συνημμένα την ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ  της εργολαβίας την ύπαρξη της όποιας αρνήθηκε ο κος πρώην δήμαρχος  ,μαζί  με όλες τις υπόγραφες του.
Παράλληλα στέλνω και το άρθρο 15 του Νόμου 2819/00 όπου μπορείτε να διαπιστώσετε και το ύψος των επιδοτήσεων του εργολάβου  θέτοντας το εξής ερώτημα
Τι συνέβη  και δεν περιελήφθησαν στο συμφωνητικό της εργολαβίας  τα
Α  Αναπροσαρμογή μισθώματος
Β. Καταβολή στον δήμο του 10% των επιδοτήσεων που θα λάβει από το ελληνικό δημόσιο ο Ανάδοχος (σελίδα 6-7 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ )
ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ
Συμφωνήθηκε η δυνατότητα εάν η εκμετάλλευση των επενδύσεων αποδειχτεί ζημιογόνος  (για 3 έτη ) να υπάρχει η δυνατότητα μείωσης του καταβαλλόμενου μισθώματος των 40.000 € ή παράταση της μίσθωσης  (Άρθρο 24 της σύμβασης ).
Διαβάζοντας  την  διακήρυξη και το συμφωνητικό του parking  τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι πάρα πολλά  με πρώτο το πώς διαπραγματεύεσαι με ένα  μόνο διαγωνιζόμενο αλλά προς το παρόν  μια κάποια απάντηση για τα παραπάνω θα ήταν αρκετή.

2 σχόλια:

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ είπε...

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΚΕΙ(ΧΩΡΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥΣ)?

ΝΕΟ ΨΑΧΤΗΡΙ είπε...

PARKING ΑΡΑΧΩΒΑΣ.

Eχουν περάσει 5,5 χρόνια από την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης μεταξύ της Κ. Κουρτιδης ΑΕ και του Δήμου Αραχόβης για την κατασκευή του έργου parking και συνεδριακό κέντρο στην Αράχοβα.

Έως σήμερα το μόνο που αντιλαμβάνεται ο μέσος πολίτης είναι ότι οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Θα πρέπει κάποιος από την προηγουμένη διοίκηση του δήμου (διότι η τωρινή αμφιβάλουμε αν ξέρει) ή από την ανάδοχο εταιρία να μας απαντήσει στα εξής :

1. Υπάρχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου και αν ναι τότε πότε είναι η καταληκτική του ημερομηνία ;
2. Υπάρχουν σχέδια κατασκευής ,κυκλοφοριακές μελάτες, κλπ διότι πολλά τα προβλήματα και οι ενστάσεις σχετικά με πεζοδρόμια κλπ από τους γείτονες.
3. Ο δήμος ελέγχει ,επιβλέπει ,γνωρίζει τι ακριβώς γίνεται η όλα είναι στον αυτόματο πιλότο ;

συνολικες επισκεψεις