Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ


Κύριε Δήμαρχε


   Πολλές φορές έχετε δηλώσει ότι είστε υπέρμαχος της νομιμότητας και της διαφάνειας στην πολιτική ζωή του τόπου.
  Όλοι έχουμε ζήσει στο παρελθόν, φαινόμενα κακοδιαχείρισης και αδιαφορίας  στις  Δημοτικές Ενότητες , ο καθένας ξεχωριστά, που μας υποβάθμισαν  σαν κοινωνίες ποιοτικά και οικονομικά.
  Η καθαριότητα είναι ο καθρέφτης κάθε τόπου , το πρώτο πράγμα που βλέπει ο επισκέπτης, δείχνει το επίπεδο πολιτισμού του.
   Δυστυχώς, οκτώ μήνες τώρα, υπάρχει μια απραξία, κανένας δεν γνωρίζει τι γίνεται, απασχολούμενοι στην καθαριότητα, από διάφορες Δημοτικές Ενότητες πάνε κι’ έρχονται, και το αποτέλεσμα μηδέν.
   Τώρα τελευταία ακούστηκε, ότι αναθέσατε σε εργολάβο το κόψιμο χόρτων στην Αράχοβα και στον Οικισμό Άσπρα Σπίτια της Παραλίας Διστόμου αναθέσατε την καθαριότητα και το πράσινο σε γνωστό συγγενικό σας πρόσωπο.
Οι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να δουλεύουν Σαββατοκύριακα;
Εάν αληθεύουν αυτά κ. Δήμαρχε, πως ο τέως Δήμος Διστόμου τα κατάφερνε με το ίδιο προσωπικό ,το οποίο και σήμερα έχετε.
Το ίδιο ισχύει και για τον πρώην Δήμο Αράχοβας.
Με ποια απόφαση τους κάνατε την ανάθεση;  
Ο κ. Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος καθαριότητας, γιατί δεν συντονίζει σωστά το προσωπικό καθαριότητας, για καλύτερα αποτελέσματα;
Πιστεύω, κ. Δήμαρχε, ότι εάν υπήρχαν κάποια προβλήματα στον τομέα της καθαριότητας, θα έπρεπε να απευθυνθείτε στο Δημοτικό σας Συμβούλιο και όχι στους διάφορους συγγενείς σας εξαργυρώνοντας εκλογικές επιταγές.
ΕΥΑΓ.ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις