Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ...

Την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας υπέβαλλε εγγράφως, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο γενικός γραμματέας του Ε.Ο.Τ. κ. Γιώργος Κολέτσος, στον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο, λόγω του "επεισοδίου" (;) που είχε χθες το πρωί με εκπρόσωπο του ΠΑΜΕ, στην είσοδο του Οργανισμού.
Ως γνωστόν χθες το πρωί "ομάδα κρούσης" του ΠΑΜΕ, με επικεφαλής δύο άτομα που εργάζονται στον Οργανισμό, προσπάθησαν στα γραφεία του Οργανισμού, επί της οδού Τσόχα, να κρεμάσουν γιγαντοαφίσα, ενώ παρενοχλούσαν τους υπαλλήλους του Οργανισμού που προσέρχονταν στην δουλειά τους, χωρίς να υπάρχει απεργία!!!. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η παραίτηση δεν έγινε αποδεκτή.

Προσερχόμενος την ώρα εκείνη, με το δικό του αυτοκίνητο, στις 7.30, ο γ.γ. του ΕΟΤ και βλέποντας την όλη κατάσταση, ζήτησε να πληροφορηθεί προσωπικά τι συμβαίνει με αποτέλεσμα να δεχθεί καταιγισμό ύβρεων και όχι μόνο. Ο ίδιος, πράγμα παράδοξο για την "καθεστηκυία πολιτική τάξη" αντέδρασε, αντί να κάνει πως δεν καταλαβαίνει και να "καλέσει τα παιδιά να τα βρούνε", με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί επεισόδιο. Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστη πηγή που έχει καταθέσει για το συμβάν, ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ έπεσε πάνω στον γ.γ. του ΕΟΤ και μετά έκανε ...κωλοτούμπες για να υποστηρίξει ότι δέχθηκε επίθεση από τον κ. Κολέτσο.

Σε επικοινωνία του βουλευτή του ΚΚΕ κ. Ν. Καραθανάση με τον υφυπουργό Τουρισμού Γιώργο Νικητιάδη, ζητήθηκαν διευκρινίσεις για το συμβάν, ενώ υποστήριξε ότι υπήρξε σωματική βία προς το συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ. Ο κ. Νικητιάδης απάντησε ότι έχει προσωπική άποψη για το συμβάν και δεν συνέβη τίποτα τέτοιο, απορρίπτοντας κατηγορηματικά τις αιτιάσεις αυτές. Είπε δε ότι αν παρ' όλα αυτά έχει συμβεί κάτι εκτός ορίων, ζητά προσωπικά συγγνώμη.

Παράλληλα, οι δύο γενικές διευθύντριες του Ε.Ο.Τ. κυρίες Δέδε και Μαρκοπουλιώτη, έστειλαν επιστολές στήριξης στον γ.γ. του Ε.Ο.Τ., τονίζοντας ότι και αυτές με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσαν, ενώ την συμπαράστασή του εξέφρασε το σύνολο σχεδόν των υπαλλήλων του Οργανισμού.

Ερωτηματικό όμως προκαλεί ο μη σχολιασμός του συμβάντος από τον σύλλογο των υπαλλήλων και τις παρατάξεις. Όπως επίσης ότι ατομικά, αρκετά μέλη που μετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, εξέφραζαν την αποδοκιμασία τους στις τακτικές του συγκεκριμένου στελέχους του ΠΑΜΕ, αποφεύγοντας ωστόσο να τοποθετηθούν δημόσια...

πηγη: http://money-tourism.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις