Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Σατανιστές έκαψαν 18χρονη Ελληνίδα


Την έλουσαν με πετρέλαιο και της έβαλαν φωτιά! Της έκοψαν το ένα χέρι, βάζοντάς το πάνω σε μια φλεγόμενη Βίβλο! Η υπόθεση συγκλονίζει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης...

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν τρόμο για το τι είναι ικανός να κάνει ο άνθρωπος. Η 18χρονη Κρίστη Θεολόγου, μια κοπέλα ελληνικής καταγωγής που μένει στο Γιοχάνενσμπουργκ με τους παππούδες της, δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν. Ούτε προκάλεσε. Αλλά αυτό δεν είχε σημασία για εκείνους που της επιτέθηκαν.


Την έδεσαν, την έλουσαν με πετρέλαιο και της έβαλαν φωτιά. Δε δίστασαν ακόμη και να της κόψουν το ένα χέρι. Αν δεν είχε παρέμβει η 16χρονη φίλη της, ίσως να είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. Τώρα, με εγκαύματα στο 75% του σώματός της, είναι σε κώμα και παλεύει για τη ζωή της.

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο. Σύμφωνα με το Sky News, η 18χρονη Κρίστη και η 16χρονη φίλη της, Μπράουνγιν (το μόνο στοιχείο που έχει γίνει γνωστό) βρέθηκαν σε μια παρέα με πέντε αγόρια και τρία κορίτσια, σε πάρκο της πόλης.

Οι νεαροί δεν άργησαν να δείξουν τις προθέσεις τους. Όλα έδειχναν ότι οδήγησαν τα δυο κορίτσια στο πάρκο για μια σατανιστική τελετή. Αυτή άλλωστε είναι και η εκτίμηση της αστυνομίας από την πρώτη στιγμή.

Η Κρίστη ήταν η πρώτη που θυσίασαν. Την έβαλαν φωτιά και σύμφωνα με το Associated Press, ενώ καιγόταν, ένας νεαρός της έκοψε το χέρι και το κράτησε πάνω από τη Βίβλο ώστε να τρέχει το αίμα της. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Star, πάντως, οι νεαροί έκοψαν τα χέρια ενός τρίτου κοριτσιού, ώστε να περιλούσουν με το αίμα της τη Βίβλο.

Η 16χρονη φίλη της ήταν η μόνη που έτρεξε να βάλει τέλος στο μαρτύριο της κοπέλας. Την έριξε στην άμμο και άρχισε να την κυλά στο έδαφος για να σβήσει τη φωτιά. Στην προσπάθειά της να βοηθήσει τη φίλη της, κάηκε κι εκείνη και νοσηλεύεται.

Οι πνεύμονες και ο λαιμός της Κρίστη έχουν καταστραφεί από τη φωτιά. Η 18χρονη κοπέλα νοσηλεύεται σε κώμα και δίνει μάχη για τη ζωή της

Δυο νεαροί, ηλικίας 19 και 17 ετών σύμφωνα με τη Daily Mail, παραδόθηκαν στην αστυνομία, υπό την πίεση των γονιών τους. Η αστυνομία, όμως, αναζητά ακόμη τρία άτομα.
από: newsit.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις