Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ο αγαπητός "ομορφάντρας"

Είναι το πρόσωπο των ημερών, ενώ η ατάκα του «Ομορφάντρα μου!» έγινε μία από τις αγαπημένες του κοινού!

Ο Μανώλης Μαυροματάκης που έκλεψε τις καρδιές των τηλεθεατών είναι ο άνθρωπος πίσω από την περσόνα του άντρα με την καντίνα έξω από το γήπεδο του Καραϊσκάκη.
Αυτό που ίσως πολλοί δεν ξέρουν είναι πως έχει σημαντική πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Συγκεκριμένα, τo 2007 πήρε το πρώτο βραβείο ανδρικής ερμηνείας στο Φεστιβάλ Δράμας για την ταινία «Τα παιδιά της Σπιναλόγκας» του Κώστα Αθουσάκη.

Έχει παίξει και έχει υπάρξει συντελεστής στις ταινίες: «Μαριονέτα» (2007), «Uranya» (2006), «Το όνειρο του σκύλου» (2005), «Quo Vadis» (2004), «Μπραζιλέρο» (2001), «Ένας Λαμπερός Ήλιος» (2000), «Η Γωνία του Παραδείσου» (1998), «Πριν το Τέλος του Κόσμου» (1996), «Ελεύθερη Κατάδυση» (1995), «Λευτέρης Δημακόπουλος» (1993), ενώ στο θέατρο έπαιξε στην παράσταση «Ο Ζορμπάς, η Πραγματική Ιστορία». Ακόμα, έχει συνεργαστεί και με τον Πάνο Κοκκινόπουλου στον «Κόκκινο Κύκλο».

Πώς προέκυψε όμως η διαφήμιση; «Η διαφήμιση είναι κομμάτι της δουλειάς μου όπως είναι ο κινηματογράφος, η τηλεόραση και το θέατρο. Απλώς η διαφήμιση είναι το μεγαλύτερο οικονομικό δώρο μου. Όποτε τυχαίνει και μου αρέσει κάτι και δεν με προσβάλλει, το κάνω. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω διαφήμιση».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Βήμα» παραδέχτηκε πως οι διαφημίσεις τού αποφέρουν αρκετά χρήματα, αφού ένα σποτ μοιάζει γι' αυτόν σαν συμβόλαιο. Είναι, όπως λέει ο ίδιος, σαν να πληρώνεται για επτά μήνες από το θέατρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις