Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΤΑΠΟΛΗ

Με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα του antikira blog , με θέμα την Επτάπολη, και εφ όσον σαν ΑΓΝΑΝΤΙ  είχαμε ασχοληθεί διεξοδικά και στο παρελθόν (βλέπε σχετικά εδωκαι εδώ), θα ήθελα να σας παραθέσω την επίσημη τοποθέτηση του σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ, για την πορεία της υπόθεσης.



"Έχει επιτευχθεί η ολοκλήρωση των σχεδίων των κτιριακών εγκαταστάσεων, αλλά πρώτο μελημά τους είναι η δημιουργία μιας κινηματογραφικής  ταινίας με θέμα την Επτάπολη,που θα προβάλεται δωρεάν σε διάφορες ακαδημίες του κόσμου(π.χ. ακαδημία της Μόσχας) καθώς και σε άλλους παγκόσμιους οργανισμούς(π.χ. Ο.Η.Ε.). Θα είναι διαθέσιμη και στο ίντερνετ. Η προβολή της ταινίας θα αρχίσει να γίνεται από την άνοιξη.".


ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΑΓΝΑΝΤΙ : ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΧΟΡΗΓΩΝ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΜΑΙΛ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ(ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ). ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ ΟΙ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

MA TI EINAI AYTA ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΈ; ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ "ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ"; ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΛΙΓΗ (ΕΛΑΧΙΣΤΗ) ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ...

εκ στειρίου προβληματισμένος είπε...

3/3/12
τρέξτε να δείτε την τρισδιάστατη ταινία στο πλανητάριο, την επτάπολη πως θα είναι!!!

Συνδημότες προλάβετε,κλείστε έγκυρα θέσεις αυτήν την ημέρα με τα σημειολογικά 3 τριάρια.

Θα μοιράζουν και.... σάμαλι,πασατέμπο, φυστικάκι
κλπ.

Προλάβετε....
ο Παύλος με την επτάπολη στην γειτονιά σας,για μια μοναδική παράσταση.

όπα,όπα μπαμπάκο, θα έχει και φαγητό τζάμπα.
θα φάμε θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε κολητηράκο...

Ανώνυμος είπε...

H EΠΤΑΠΟΛΗ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟΠΟΛΗ

συνολικες επισκεψεις