Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΄΄ΑΓΝΑΝΤΙ΄΄....

Οι πραγματικοί λόγοι

Του Γιάννη Αν. ΛΟΥΚΑ



Με υπευθυνότητα και πλήρη σεβασμό προς την αλήθεια (αυτονόητα πράγματα δηλαδή), σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα το πραγματικό παρασκήνιο που οδήγησε ένα λεβέντικο ρουμελιώτικο blog στο κλείσιμο. Επειδή όμως η αλήθεια έχει πολλές όψεις (εξαρτάται δηλαδή από πού την ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΙΣ) θα σας κάνουμε τις αποκαλύψεις σε μορφή multiplechoice ή σεναρίων αν θέλετε, πάντοτε αληθινών και ποτέ φανταστικών!

ΣΕΝΑΡΙΟ   1       (Ανθρωπιστικό)

Μετά από συντονισμένη προσπάθεια πολλών κρατικών αρχών  και με τη συνδρομή ξένων μυστικών υπηρεσιών, αποκαλύφθηκε επιτέλους το κρησφύγετο του ΑΓΝΑΝΤΙ. Βέβαια αν δεν συμμετείχαν στην έρευνα κάτι τσοπανόσκυλα, δανεισμένα από γειτονικό blog, σιγά μην το ανακαλύπτανε οι ξένοι πράκτορες.
Οι αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα. Οι συνεργάτες του ΑΓΝΑΝΤΙ (όσοι δηλαδή δεν πρόλαβαν να την κοπανήσουν) βρέθηκαν στοιβαγμένοι και εξαθλιωμένοι σε μια αποθήκη-τρώγλη, πεινασμένοι, διψασμένοι, κουρεμένοι αλλά ΄΄αξούργ’΄΄. Μόλις αντίκρισαν τις αρχές έσπευσαν να ζητήσουν πολιτικό άσυλο στο blog του ΤΣΟΠΑΝΟΥ, ενώ ο πρόεδρος του Σωματείου τους έκανε την ακόλουθη δήλωση: « στον ΤΣΟΠΑΝΟ έστω κι αν μένουμε απλήρωτοι θα μπορούμε τουλάχιστον να ΄΄νουματάμι μια χλιαριά διαγούρτ’΄΄».
 Μετά από αυτή την εικόνα οι αρχές σφράγισαν το blog με (ηλεκτρονικό) βουλοκέρι.

ΣΕΝΑΡΙΟ   2        (Φορολογικό)
Κατά τον έλεγχο στο λογιστήριο του ΑΓΝΑΝΤΙ διαπιστώθηκαν οι κάτωθι φορολογικές – εργατικές παραβάσεις:
- το ΑΓΝΑΝΤΙ δεν απέδιδε ΦΠΑ για τις ειδήσεις που αναρτούσε από άλλα blogs.
- πωλούσε τις δικές του αποκλειστικότητες χωρίς να εκδίδει τιμολόγιο πώλησης.
-προανάγγελνε τις αναρτήσεις του με αποτέλεσμα να δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.
- χορηγούσε δάνεια στα καινούρια blogs με τοκογλυφικά επιτόκια.
-εκμεταλλευόταν το υψόμετρο της θέσης – ΑΓΝΑΝΤΙΟΥ του έχοντας δημιουργήσει καρτέλ.
- το προσωπικό ήταν ανασφάλιστο και πληρωνόταν με χρήμα όχι απλώς μαύρο, αλλά ΄΄πίσσα-κατράμ’΄΄. Τέτοια μαυρίλα που οι καταστάσεις μισθοδοσίας γράφονταν σε μαυρο-πίνακα με κιμωλία, όπως γίνεται στη ΒΙΟ με τα λάδια.
Μετά από όλα αυτά επιβλήθηκαν εξοντωτικά πρόστιμα στο ΑΓΝΑΝΤΙ.

ΣΕΝΑΡΙΟ   3        (Δημαρχιακό)
Ο διαχειριστής του ΑΓΝΑΝΤΙ θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος. Με την εμπειρία που απέκτησε και τις διασυνδέσεις που έκανε, θα κατέβει στο στίβο της πολιτικής με μεγάλες φιλοδοξίες. Σε ποιον ακριβώς όμως Δήμο είναι υποψήφιος, ακόμα παίζεται. Άλλωστε αναμένεται και αναμόρφωση του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. Εννοείται εντός της Ρούμελης πάντα. Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι οι συνεργάτες του. Το σχήμα έχει κλειδώσει (κι αμπαρώσει).

ΣΕΝΑΡΙΟ  4       (Ποδοσφαιρικό)
Μετά τη θερμή στήριξη που προσέφερε το ΑΓΝΑΝΤΙ στον Α.Σ.Α. ΠΑΡΝΑΣΣΟ και τις υψηλές επισκεψιμότητες που πέτυχε, η νέα Διοίκηση του ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ αποφάσισε να τον αξιοποιήσει και να του αναθέσει ΄΄υψηλά΄΄ καθήκοντα. Στα εντός έδρας ματς λοιπόν  θα κάθεται στον ψηλότερο βράχο της κερκίδας και θα ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΙ μήπως ο διαιτητής μας αδικήσει σε καμιά φάση (οφσάιντ, πέναλτι κλπ). Θα του χορηγηθούν και κιάλια και ντουντούκα……

ΣΕΝΑΡΙΟ  5        (Επιχειρηματικό)
Δεν ισχύει τίποτε από τα προηγούμενα. Απλώς το ΑΓΝΑΝΤΙ μεταφέρει έντεχνα (και ΄΄καλπά καλπά΄΄) την έδρα της επιχείρησής του. Όσο καιρό εμείς ήμασταν απασχολημένοι με τις αναρτήσεις του, εκείνο μετάφερε τις καταθέσεις του σε ελβετικές τράπεζες και τώρα έχει την άνεση να ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΙ από την ελβετική εξοχή τη Ρούμελη. Θα κρατήσει μάλιστα και το ίδιο όνομα. «TO AGNANTI TIS ROYMELIS». Άλλωστε, όπως λέει και το τραγούδι, «τι Κοζάνη, τι Λωζάνη». Και προσθέτουμε «τι Ζυρίχη, τι Ζερίκι»!


ΜΕ ΕΓΚΥΡΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΙΑΛ

ΥΓ.: Αφιερωμένο στο ΑΓΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ, που φιλοξένησε αρκετές φορές τις σκέψεις μου.

2 σχόλια:

Admin είπε...

Η αλήθεια είναι αλλού. Επειδή είχε φίλους στό Δαδί.....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ...

ΟΙ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

συνολικες επισκεψεις