Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Κρεμασμένη βρέθηκε η σύζυγος του Ρόμπερτ Κένεντι του νεότερου




Νεκρή βρέθηκε μέσα στο σπίτι της στο Μάουντ Κίσκο στη Νέα Υόρκη η δεύτερη σύζυγος του Ρόμπερτ Κένεντι του νεότερου, η... 52χρονη Μέρι Κένεντι. Η οικογένεια επιβεβαίωσε το θάνατό της χωρίς να διευκρινίσει τα αίτια.


«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για το θάνατο της πολυαγαπημένης μας αδελφής Μέρι, της οποίας το λαμπρό και δημιουργικό πνεύμα θα λείψει πολύ σε όσους την αγαπούσαν», αναφέρει η οικογένεια σε ανακοίνωση την οποία μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Journal News, η εν διαστάσει σύζυγος του 58χρονου Ρόμπερτ Κένεντι του νεότερου, φέρεται να απαγχονίστηκε.

Ο Ρόμπερτ Κένεντι είναι ο γιός της Εθελ και του Ρόμπερτ Κένεντι, του γερουσιαστή που δολοφονήθηκε στο Λος Αντζελες το 1968 και ανιψιός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι που δολοφονήθηκε το 1963. Η Μέρι και Ρόμπερτ Κένεντι ο νεότερος είχαν κάνει αίτηση διαζυγίου το 2010 ύστερα από 16 χρόνια, και ζούσαν σε διάσταση τα τελευταία δύο χρόνια. Είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Σύμφωνα με τη Journal News, μερικές ημέρες μετά την αίτηση του διαζυγίου, η Μέρι Κένεντι είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις