Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: πλήρωση δύο (2) θέσεων ειδικού συνεργάτη



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ         Κάτω Τιθορέα   9-2-2011
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ               Εσωτ. Πρωτ. Δημάρχου 38
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                                        Αριθμ. Πρωτ.: 1246
ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας

έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 163 Ν. 3584/07
καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση δύο (2) θέσεων ειδικού συνεργάτη.
Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

Α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται τα εν λόγω προσόντα.
Β) Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής,
Γ) Ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτ/σης, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση ή αξιόλογη επαγγελματική ενασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται μέχρι την 14-2-2011  στα γραφεία του Δήμου (αρμόδιος υπάλληλος Καραλή Παναγιώτα τηλ 2234350316) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΡ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΤΟΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις