Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Τρομερο !!!!!!!!!!!!!!!

Κακοποιοί τραυμάτισαν αστυνομικό σε καταδίωξη στον δρόμο Αράχωβας-Λειβαδιάς Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 06 Φεβρουάριος 2011 13:53
Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο επιβάτης του οχήματος να ήταν ο δραπέτης Βασίλης Παλαιοκώστας.
Πυροβολισμό δέχτηκε αστυνομικός, που θέλησε να ελέγξει τους επιβάτες ενός οχήματος στην περιφερειακή οδό Αράχωβας-Λειβαδιάς.

Ομάδα αστυνομικών μ' ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας και ένα περιπολικό της Τροχαίας έκαναν σήμα να σταματήσει ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας "Αουντι" μαύρου χρώματος, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, στην είσοδο της Λιβαδειάς.
Οπως έγινε γνωστό απο την αστυνομία, το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτητα, με κατεύθυνση προς την Αράχωβα. Τα δύο περιπολικά καταδίωξαν το αυτοκίνητο, αλλά σε απόσταση περίπου 3 χιλιομέτρων οι επιβάτες του ΙΧ είχαν σταματήσει σε μία στροφή και όταν εμφανίστηκαν τα περιπολικά, πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών με Καλάσνικοφ.

Μία απο τις σφαίρες τρύπησε την πόρτα του συμβατικού αυτοκινήτου της Ασφάλειας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αριστερό μηρό ο οδηγός. Στη συνέχεια οι δύο άγνωστοι επιβιβάστηκαν και πάλι στο ΙΧ και εξαφανίστηκαν.

Από την ώρα εκείνη, ξεκίνησε επιχείρηση της αστυνομίας σε όλη την περιοχή και λίγο πριν τις δύο το μεσημερι βρέθηκε το μαύρο "Αουντι" εγκαταλειμμένο.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λιβαδειάς. Σύμφωνα με την αστυνομία το μπλόκο είχε στηθεί στο πλαίσιο ερευνών που γίνονται συνέχεια τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή για την εξάρθρωση σπείρας αλλοδαπών που έκανε κλοπές σε Αχαΐα, Κορινθία και κεντρική Ελλάδα. Παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο εντός του ΙΧ να βρισκόταν ο δραπέτης των φυλακών Κορυδαλλού Β. Παλαιοκώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις