Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ: "ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Η ΦΤΕΡΟΛΑΚΚΑ ΑΦΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ"



Συγχαρητήρια στην διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού για την τουριστική ανάπτυξη που προσφέρει στην περιοχή του ανατολικού Παρνασσού. Για άλλο ένα Σαββατοκύριακο η Φτερόλακα αφημένη στην μοίρα της.
Ο δρόμος από Πολύδροσο άνοιξε σήμερα με πρωτοβουλία της αντιπερειφερειάρχη Κας Γαζή, ενώ όλα τα εκχιονιστικά του Χ.Κ.Παρνασσού δούλευαν προς το δρόμο της Αράχωβας. Μάλλον για να μας τιμωρήσουν, επειδή τολμήσαμε να διαμαρτυρηθούμε για την κατάντια του Κέντρου !! Οι εργαζόμενοι δεν έχουν πάρει ακόμα ούτε ευρω και πολλοί από αυτούς αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.
Αναρωτιόμαστε τελικά για ποιους έχει δημιουργηθεί το Κέντρο...Η ιδρυτική του πράξη αναφερόταν στην ανάπτυξη των όμορων περιοχών. Αυτό ίσχυε όταν το διαχειριζόταν ο Ε.Ο.Τ. Τώρα με την Ε.Τ.Α. έχουν αλλάξει τα πράγματα...Οι φωστήρες του τουρισμού έχουν κατορθώσει με τις τακτικές τους να οδηγούν τον κόσμο προς το Bansko. Μήπως έχουν και εκεί μετοχές;
Αγαπητοί κύριοι μπορείτε να γελάτε τώρα και να απαντάτε με ειρωνικές και απαξιωτικές επιστολές και συμπεριφορές. Μην ξεχνάτε όμως ότι η υπομονή του κόσμου έχει αρχίσει να εξαντλείται...και ο κόσμος αυτός έχει πολεμήσει σκληρότερους εχθρούς από εσάς !!

Σύλλογος επαγγελματιών Πολυδρόσου Παρνασσ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις