Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ημέρα για Στρουμφο-ρεκόρ η 25η Ιουνίου


Ένα ολόκληρο χωριό βάφτηκε μπλε προς τιμήν των Στρουμφ
Αθήνα


Παγκόσμια ημέρα Στρουμφ έχει ανακηρυχθεί η 25η Ιουνίου. Με αυτή την αφορμή ετοιμάζεται ένα μεγάλο μπλε πάρτι στo Άλσος Στρατού, με στόχο την κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ Guinness με τους περισσότερους ανθρώπους ντυμένους Στρουμφ την ίδια μέρα.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Άλσος Στρατού στου Γουδή θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι. Για την κατάρριψη του ρεκόρ χρειάζεται 500 άτομα να ντυθούν στρουμφάκια.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να εγγραφούν στην ιστοσελίδα http://globalsmurfsday.gr/ για να λάβουν ειδική πρόσκληση εισόδου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να φορούν άσπρα παπούτσια και παντελόνι.

Η υπόλοιπη στολή και τα σύνεργα για το μακιγιάζ θα παρέχουν οι διοργανωτές το Σάββατο στου Γουδή. Ώρα συγκέντρωσης έχει οριστεί στις 16:00 το απόγευμα, ενώ η καταμέτρηση των ατόμων θα γίνει στις 19:00.

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη και για όσους θέλουν απλά να παρακολουθήσουν.
17 φωτογραφίες


Ισπανικό χωριό βάφτηκε μπλε

Η χρονιά των Στρουμφ φαίνεται να είναι η φετινή, μιας και ετοιμάζεται η πρώτη περιπέτεια με ήρωες τα μικροσκοπικά μπλε πλάσματα και μάλιστα σε 3D.

Τα στούντιο της Sony που έχουν αναλάβει την παραγωγή, έβαψαν μπλε το χωριό Χουθκάρ στην Μάλαγα, προκειμένου να προωθήσουν την στρουμφοταινία.

Ακόμα και η εκκλησία βάφτηκε μπλε, ενώ οι κάτοικοι σκέφτονται να 
διατηρήσουν το χρώμα για τουριστικούς λόγους.πηγή: in.gr

αναδημοσίευση: agnantiroumelis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις