Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Το ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε απέσπασε το πρώτο βραβείο για την υγεία και την ασφάλεια!Ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός Safety Solutions 2011 της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλουμινίου


Η ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε., θυγατρική του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, διακρίθηκε στον Τομέα διαχείρισης της Υγείας και Ασφάλειας των εργαζομένων της, λαμβάνοντας το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό Safety Solutions 2011, που διεξήχθη από την Ευρωπαϊκή Ένωση Αλουμινίου (European Aluminium Association), στο πλαίσιο του Safety Workshop που διεξήχθη στις Βρυξέλλες, τον Ιούνιο του 2011.

Στο διαγωνισμό, που στόχος του ήταν η ανάδειξη καινοτόμων ιδεών για τη βελτίωση του επίπεδου ασφάλειας στη βιομηχανία αλουμινίου, συμμετείχαν 24 υποψηφιότητες από ευρωπαϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων εταιρειών αλουμινίου παγκοσμίως, όπως η Αlcoa, η RioTinto, η Hydro.
Η υποψηφιότητα της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε. είχε ως θέμα τη «Σίγουρη Επαγγελματική Συμπεριφορά» που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από τη Διεύθυνση Χυτηρίου Αλουμινίου. Το μοντέλο Υγείας και Ασφάλειας «Σίγουρη Επαγγελματική Συμπεριφορά» βασίζει την επιτυχία του σε 2 κύριους άξονες: Χρησιμοποιεί τη δύναμη της εικόνας για να περιγράψει τις σωστές πρακτικές και συμπεριφορές στο χώρο εργασίας, ενώ σχεδιάζεται και δημιουργείται από τους ίδιους τους εργαζόμενους.
Το βραβείο αυτό καταδεικνύει την προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους τους εργαζομένους της εταιρείας για την Υγεία και Ασφάλεια, η οποία σε συνδυασμό με τις καινοτόμες ιδέες προάγει την ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε. στις κορυφαίες εταιρείες αλουμινίου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Στην ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ, όπως και σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, η πολιτική διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στους χώρους εργασίας υλοποιείται με ένα και μοναδικό γνώμονα: «Κανένα Ατύχημα».

πηγή: http://orchomenos-press

αναδημοσίευση : agnantiroumelis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις