Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

"ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ"

Το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου "ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ" διοργανώνει το: "ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ" ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ! Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από 25-30 Αυγούστου 2011 στο ανοιχτό 'ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟΥ" Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών οι παραστάσεις θα γίνουν στην αίθουσα της "ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑΣ".
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21.00 (κάθε βράδυ μία παράσταση) Θα προκριθούν 5 θεατρικά σχήματα για να λάβουν μέρος με τις παραστάσεις τους . Το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου θα συμμετάσχει με μία από τις 3 φετεινές παραστάσεις του, εκτός συναγωνισμού... Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από ανθρώπους του Θεάτρου και της Τέχνης γενικώτερα. Θα απονεμηθούν τα εξής τιμητικά βραβεία: α) ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ β) ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ γ) ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ δ) ΒΡΑΒΕΙΟ Α ΑΝΔΡΙΚΟΥ & ΒΡΑΒΕΙΟ Α ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ ε) ΒΡΑΒΕΙΟ Β ΑΝΔΡΙΚΟΥ & ΒΡΑΒΕΙΟ Β ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ ζ) ΒΡΑΒΕΙΟ Α-ΒΡΑΒΕΙΟ Β & ΒΡΑΒΕΙΟ Γ ΚΑΛΛΊΤΕΡΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. η) ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΚΗΝΙΚΩΝ θ) ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙΩΝ ι) ΒΡΑΒΕΙΟ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑΣ κ) ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ λ) ΒΡΑΒΕΙΟ ΦΩΤΙΣΜΟΥ μ) ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΦΙΣΑΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. ν) & ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ. ######################################## Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ "FLAT OUT"! ****************************************************** ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ***************** 1) Αίτηση συμμετοχής 2) Έγγραφη άδεια συγγραφέα ή του μεταφραστή ή της Εταιρείας Ελλήνων Συγγραφέων ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου φορέα. 3) Βιογραφικό Θιάσου. 4) Πρόγραμμα παράστασης 5) Αφίσα παράστασης 6) Οπτικοακουστικό υλικό ( DVD) της παράστασης. ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ (ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ) ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΤΑΣΕΩΣ ΕΩΣ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011!!!


ΠΡΟΣΟΧΗ: ******** ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΟΣ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠ' ΟΨΙΝ... ****************************************************** ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΘΙΑΣΟ ****************************************************** ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΘΙΑΣΩΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΞΕΝΩΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ****************************************************** ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΘΙΑΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ******************************* ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΗΧΟΣ. ****************************************************** ***************** Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ" ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ" ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗ!!! ****************************************************** ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΟ Δ.Σ. του Θεατρικού Εργαστηρίου Διστόμου-ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ.

τηλέφωνο επικοινωνίας 6987172627 Λουκάς Κίνιας-Μπουφίδου 10 ΔΙΣΤΟΜΟ 32005 ************ ************* **************ΔΕΚΑΗΜΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΟ
ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΣΤΟΜΟΥ!
******************************************************

Κατόπιν παρακλήσεως πολλών ερασιτεχνικών ομάδων θεάτρου για παράταση του χρονικού ορίου υποβολής του απαραίτητου φακέλου(κυρίως για να προετοιμάσουν το οπτικο-ακουστικό υλικό της παράστασής τους) για την συμμετοχή των στο φεστιβάλ μας,το Δ.Σ.του Θεατρικού Εργαστηρίου Διστόμου αποφάσισε να παρατείνει τον χρονικό όριο για την υποβολή των αιτημάτων για 10 ημέρες,δηλαδή τα αιτήματα συμμετοχών θα γίνονται δεκτα μέχρι και την 10η Ιουλίου 2011!
ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ:
ΠΡΟΣ:
ΛΟΥΚΑ ΚΙΝΙΑ
Μπουφίδου 10
ΔΙΣΤΟΜΟ 32005

Τηλ. επικοινωνίας:6987172627


Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις