Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!!!!!!!!!!

Σημερα τα ραντεβου των πολιτικων αρχηγων με τον Γιωργο

Δειτε το αναλυτικο προγραμμα των συναντησεων , οχι οτι περιμενουμε να βγει κατι απο αυτες , περα απτην χειραψια στην αρχη και το συνηθισμενο αλληλοκαρφωμα μεταξυ τους στο τελο
 Με φόντο τις Συνόδους Κορυφής της 11ης και της 25ης Μαρτίου... αλλά και την υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Moody’s, ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει σήμερα συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Πρώτος θα περάσει το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς στις 10:00 και θα ακολουθήσουν στις 14:15 η Αλέκα Παπαρήγα, στις 15:30 ο Γιώργος Καρατζαφέρης και στις 16:45 ο Αλέξης Τσίπρας.

Μετά τα ραντεβού με τους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής, ο πρωθυπουργός θα έχει στη συνέχεια συναντήσεις στις 18:00 με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη και στις 19:00 με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει πρώτα για το Παρίσι, όπου αύριο θα συναντήσει τον Νικολά Σαρκοζί, και μετά για τις Βρυξέλλες, όπου συγκαλείται η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις