Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ "PINNOKIO BLOG". ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ...


Έτσι ξεκίνησαν όλα στην παρέα μας...

Όταν πριν από μερικούς μήνες καθόμουν σε μια καφετέρια με 2 φίλες και λέγαμε μεταξύ σοβαρού κι αστείου να φτιάξουμε ένα blog, δεν περίμενα ότι λίγο καιρό μετά θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα! Κοντεύουμε τις 10.000 αναρτήσεις και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε γιατί γουστάρουμε αυτό που κάνουμε.



Ποιοι είμαστε και πως μαζευτήκαμε

Για να πω την αλήθεια ακόμα μαζευόμαστε! Εγώ βρήκα κάποιους φίλους και γνωστούς και αυτοί με την σειρά τους έφεραν κάποιους άλλους. Όταν θες να φτιάξεις ένα blog με γενική θεματολογία πρέπει να βάλεις μέσα διαφορετικούς ανθρώπους. Ο καθένας έχει τα δικά του ενδιαφέροντα και μπορεί ασχοληθεί με διαφορετικά θέματα. Άλλοι δουλεύουν, άλλοι είναι φοιτητές. Μ' αρέσει να έχω γύρω μου ανθρώπους που βλέπουν την ζωή από διαφορετική σκοπιά...


Τα "αφεντικά" μας...
Δεν έχουμε αφεντικά, τόσο απλά. Όχι, δεν θα βγω να πω ποτέ "ανεξάρτητη ενημέρωση χωρίς φιμώσεις" και άλλες τέτοιες γραφικούρες για να τραβήξω τον κόσμο. Απλά λέω αυτό που συμβαίνει. Δεν εξαρτιόμαστε από κανένα. Ούτε από κάποια εταιρεία, ούτε από κάποιο μ@@@ πολιτικό (μεγάλο εννοούσα, τι φανταστήκατε;). Και σε αυτούς που θα πουν "Καλά ρε φίλε, και πως φτάσατε τόσο ψηλά, τόσο γρήγορα;"¨, απαντάω ότι κάναμε του κεφαλιού μας και μας βγήκε. Τόσο απλά.

Τι είναι το Pinokio
Στο Pinnokio.blogspot.com θα βρεις άρθρα για να γελάσεις, να ενημερωθείς, θα βρεις σκέψεις για την επικαιρότητα αλλά και μπόλικο κράξιμο όταν θα χρειαστεί. Δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι αλλά bloggers, οπότε αν κάνουμε και κανένα λάθος συγχωρέστε μας και διορθώστε μας. Μαζί με εσάς μαθαίνουμε κι εμείς όλο αυτό το καιρό.


Νεύρα, πολλά νεύρα!!!
Για κάποιο λόγο υπάρχουν πολλά νεύρα γύρω μας. Ξέρω υπάρχει οικονομική κρίση, όλα πάνε χάλια αλλά το γέλιο και το χιούμορ πάντα υπήρχε στα χείλια αυτού του ταλαίπωρου λαού. Βλέπω για παράδειγμα να μπαίνουν στο blog ανέκδοτα και άμα σας αρέσουν θα κάνετε 100 like, αλλά αν σε κάποιον δεν αρέσει θα μπει και θα "κράζει" λες και του έβρισες την μάνα! Δηλαδή όταν πεις ένα ανέκδοτο σε μια παρέα αρέσει σε όλους; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μην χαλάτε την ζαχαρένια σας χωρίς λόγο. Θα βρείτε πιστεύω αρκετά πράγματα στο blog μας για να περάσετε καλά, ασχοληθείτε με αυτά.

Σχόλια 
Είμαστε ένα από τα ελάχιστα blogs με τέτοια επισκεψιμότητα (θα έλεγα το μόνο αλλά φοβάμαι μήπως έχω ξεχάσει κάποιο) που όχι μόνο επιτρέπει τα σχόλια αλλά επιτρέπει την άμεση δημοσίευση τους χωρίς να χρειάζεται έγκριση από τον διαχεριστή. Μόνη εξαίρεση αποτελούν τα σχόλια που περιέχουν βρισιές ή που έχουν γραφτεί για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, χωρίς στην πραγματικότητα να έχουν καμία βάση (συνήθως από "φίλους" bloggers που θέλουν πάντα το καλό μας!). Αν κάποιο σχόλιο έχει αφαιρεθεί από δικό μας λάθος χωρίς να υπάρχει λόγος ζητάμε συγνώμη (αν και γενικά είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτό το θέμα). Αντί να μας στέλνετε ανώνυμα σχόλια, στείλτε μας e-mails στα οποία είναι και πιο εύκολο να σας απαντήσουμε στο pinnokio.blogspot@gmail.com...

Τα ευχαριστώ μας!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που βοηθούν με ότι έχει να κάνει με το blog και που όλο αυτό το καιρό στηρίζουν την προσπάθεια μας. Και φυσικά ένα ευχαριστώ σε όλους μας τους αναγνώστες που κάθε μέρα μας διαβάζουν, μας υποστηρίζουν και μας στέλνουν e-mail.
( άσχετο αλλά για μεγαλύτερη ευκολία μπορείτε να μας βρείτε πατώντας www.pinnokio.gr.)
Καλή ανάγνωση παιδιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις