Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ 2012: ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ...

Απ' ότι φαίνεται, ο υπερβολικά βαρύς χειμώνας στην Αράχωβα φέτος, πάγωσε και τα μυαλά (παλιαινά μυαλά) των υπευθύνων του πανυγηριού που πραγματοποιείται προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου κάθε χρόνο στην Αράχωβα εδώ και αιώνες!!!


Λέτε να ξανακάνει την εμφάνιση του και ο δράκος?

Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθούν τα συνεχόμενα ολισθήματα των διοργανωτών φέτος?

Και αν  το πρώτο παρατράγουδο διορθώθηκε σε χρόνο ρεκόρ (μιλάω για την έκδοση του φυλλαδίου με το πρόγραμμα του πανυγηριού), για το δεύτερο νομίζω ότι τελικά λόγω τεχνικών θεμάτων δεν προλαβαίνει να γίνει πλέον κάτι!

Ποιό είναι το δεύτερο παρατράγουδο?

Η ΜΗ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΑΝΥΓΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ....ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

(άλλο πάλι και τούτο!)

Τι φοβούνται δηλαδή οι διοργανωτές? Να μην πέσει καμιά κάμερα στο κεφάλι τους? Φοβούνται να μην γίνει κάνα βραχυκύκλωμα ή μήπως τους επηρεάσει η ακτινοβολία ???

Μάλλον κάτι άλλο τους ενοχλεί και λείαν συντόμως θα το μάθουμε!!!

Και αν για το πρώτο παρατράγουδο, χρειάστηκαν μόνο λίγες φωνές και όλα επανήλθαν στην θέση τους, στο δεύτερο παρατράγουδο τι γίνεται?

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟ (ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ) ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ.

Διαδικτυακοί τόποι για το πανηγυράκι:
1. http://panigiraki.gr
2. http://www.facebook.com/panigiraki
3. http://www.ustream.tv/channel/panigiraki
4. http://vimeo.com/channels/panigiraki

ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΠΕΡΣΥΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ, ΕΙΧΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΧΩΡΕΣ! ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ" ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΣΕ!





ΥΓ 1: Κάπου αλλού πρέπει να ανατρέξουμε για τους αληθινούς λόγους...

ΥΓ 2: με πολύ χαρά θα αναρτήσω και τα ονόματα των διοργανωτών, που αρνήθηκαν να συναινέσουν για την διαδικτυακή κάλυψη του πανυγηριού...


ΥΓ 3: Το παραπάνω κείμενο, είναι εύκολο να καταλάβετε από το ύφος του, ότι είναι αποκλειστικά δικό μου, παρά  τις σφοδρές αντιδράσεις που δέχτηκα για την μη δημοσίευση του θέματος στην παρούσα φάση 

1 σχόλιο:

Αγνάντι της Ρούμελης είπε...

ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ. ΕΙΔΩΜΕΝ....

συνολικες επισκεψεις