Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Κυκλοφόρησε το έντυπο πρόγραμμα για το πανηγυράκι 2012!!!


Πανηγυράκι 2012 - Έντυπο πρόγραμμα

Με διαδικασίες express και στο "βουβό" ετοιμάστηκε επιτέλους και κυκλοφορεί πλέον ανάμεσά μας το έντυπο πρόγραμμα για το "πανηγυράκι 2012"..!

Το έντυπο είναι μια πιστή αναπαραγωγή του καλαίσθητου κατά τα άλλα, περσινού προγράμματος με σχετικές αλλαγές που περιορίζονται -δυστυχώς- μόνο στο εσωτερικό δίπτυχο που αφορά στις ημερομηνίες και το ωρολόγιο πρόγραμμα!

Οι καθ' ύλην αρμόδιοι (?), φαίνεται μετά την σχετική ανάρτησή-καταγγελία στο Αγνάντι, προχώρησαν όπως-όπως και με διαδικασίες express χωρίς την έγκριση της "άτυπης" επιτροπής για το πανηγυράκι, στην επανεκτύπωση του περσινού προγράμματος με ελαφρύτερο χαρτί, άρα και χαμηλότερου κόστους ενέργεια, τροποποιημένο ως προς τις ημερομηνίες και "κουρεμένου" κατά τα προσταζόμενα, όσον αφορά παράπλευρες εκδηλώσεις και λεπτομέρειες.


Η κίνηση πανικού αυτή, σίγουρα δημιουργεί κάποια αξία και αποτέλεσμα όχι όμως αυτό που θα έπρεπε να πετύχουμε κυκλοφορώντας το πρόγραμμα εγκαίρως (δηλ περίπου τα Χριστούγεννα) ανανεώνοντας ίσως φωτογραφίες και κείμενα.

Κύριοι "αρμόδιοι", η επικοινωνία είναι ένα σημαντικό κομμάτι σε κάθε έργο και αναπόσπαστο στοιχείο πολιτισμού της κάθε κοινωνίας. Το γράψαμε και στην προηγούμενη ανάρτηση μας ότι το "πανηγυράκι" και ο Άγιος, δεν έχουν ουδεμία χρεία διαφήμισης. Άλλοι είναι οι λόγοι που θέλουμε να ξέρει ο κόσμος όλος τι γίνεται στην Αράχωβα τις μέρες αυτές!

Παρ όλα αυτά, εμείς ανιχνεύσαμε στην ιστοσελίδα (ιδιωτικής πρωτοβουλίας) για το πανηγυράκι, (http://panigiraki.gr/wp-content/uploads/Brochure_2012.pdf) μια προσπάθεια δημιουργίας έντυπου προγράμματος σε μορφή pdf για όσους θα ήθελαν ή θέλουν εν τω μεταξύ να έχουν κάποιο έντυπο ή μια ιδέα για το τι περιμένουμε φέτος.

Κλείνοντας, ας ευχηθούμε να έχουμε καλό πανηγυράκι και την επόμενη φορά να είναι όλα όπως πρέπει γιατί φέτος πολύ φοβούμαστε ότι η "κρίση" δεν χτύπησε μόνο το έντυπο του προγράμματος!

Αγνάντιος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και του χρονου το ιδιο θα ειναι καθωτι και το πανηγυρακι το ιδιο ειναι/ αλλαζανε τα εντυπα για τα χρηματα και μονον / εποχες που τωρα πληρωνουμε/

συνολικες επισκεψεις