Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ !!!!!!!!! ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ !!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΕΙΡΙΟΥ!!!
Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΕΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ.
Η ηγεσία του υπουργείου ανακοίνωσε  την απόφαση μόνο στους τοπικούς βουλευτές και παρά τις συνεχόμενες σημερινές τηλεφωνικές ενοχλήσεις  του δημάρχου, κ. Πατσαντάρα, τον αγνόησαν επιδεικτικά.Προφανώς ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης,τους είναι άγνωστος στο υπουργείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες,αναμένεται  φωτιά στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.
Εξαγριωμένοι από την απαξίωση του υπουργείου,σύμβουλοι της συμπολίτευσης σκοπεύουν να θέσουν θέμα μεταφοράς του γυμνασίου ή του λυκείου Διστόμου, στο Στείρι,αφού όπως ακούγεται, ο νόμος τους εκχωρεί το δικαίωμα αυτό.

Ένα ακόμα σενάριο που κυκλοφορεί  αυτή την ώρα είναι ότι όλα τα παιδιά που προέρχονται από το Στείρι, να αλλάξουν σχολείο και να πηγαίνουν στην Λιβαδειά. Αμέσως τίθεται σε κίνδυνο και η λειτουργία των σχολείων του Διστόμου από την μη συμπλήρωση  του απαιτούμενου αριθμού μαθητών.

Στο  έκτακτο δημοτικό συμβούλιο πάντως ,όλοι πρέπει να πάνε προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο.


1 σχόλιο:

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΡΙΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ .

συνολικες επισκεψεις