Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Μήνυμα Συμπαράστασης του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, Δημοτικού Σχολείου Αράχωβας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικό Σχολειού Αράχωβας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στον αγώνα που δίνουν τα παιδιά , οι γονείς και όλοι οι κάτοικοι του Στείρου για την διατήρηση της λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου του Στειρίου.

Ο Σύλλογος μας πιστεύει ότι ο αγώνας όλων των κάτοικων του Στειρίου είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣ και καλεί όλους τους αρμοδίους του δήμου, του κράτους, καθώς και τους πνευματικούς ηγέτες της εκκλησίας , να παλέψουν για την ανατροπή της απόφασης του Υπουργείου και να αποτρέψουν ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα , στα παιδιά, στους γονείς και σε όλους τους κατοίκους του Στειρίου , όπως έχουμε κάνει από την αρχή και θέτουμε τον εαυτό μας στη διάθεση τους για οτιδήποτε και οποτεδήποτε μας χρειαστούν.
Ευχόμαστε ο αγώνας τους να έχει τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα και το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων , έστω και την τελευταία στιγμή , να καταλάβει το κακό που πάει να κάνει , να διορθώσει το πολύ μεγάλο λάθος του , ώστε τα παιδιά , οι γονείς και όλη η κοινωνία του Στειρίου να επανέλθουν στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής τους.

Τέλος πιστεύουμε ότι σε περίπτωση που το Δημοτικό Σχολειού Στειρίου δεν λειτουργήσει , οδηγείτε μια ολόκληρη κοινωνία και ένα δυνατό κομμάτι του Δήμου μας , σε ερημοποίηση , σε εσωτερική μετανάστευση , σε αναστάτωση του τρόπου ζωής τους και τέλος σε αποξένωση των κατοίκων του Στειρίου μέσα στον ίδιο τους τον τόπο.

Με εκτίμηση,
Για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ

Ο Πρόεδρος
Χαράλαμπος Αλεξανδράκος- Αλμπάνης

Η Γεν.Γραμματέας
Βιολέτα Κεφάλα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις