Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Αγανακτισμένη και η Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου

Στις καπιταλιστικές οικονομίες, οι μονίμως ευνοημένοι είναι φυσικά οι πλούσιοι. Εδώ στην Ελλάδα αντικρίζουμε το εξής θαύμα: Να αγανακτήσουν και μερικοί από τους ισχυρότερους πολίτες αυτής της χώρας. Ο λόγος για το γιο της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου, ο οποίος με ανοικτή επιστολή του στην Athens Voice, κατηγορεί την κυβέρνηση για ανικανότητα και κάνει αναφορά για «κινεζοποίηση της ελληνικής κοινωνίας».

Ας αγνοήσουμε το γεγονός ότι είναι γόνος μιας οικογένειας που «χρυσώθηκε» εις βάρος της χώρας του, ελέω της διοργάνωσης των Ολυμπιακών αγώνων. Ας αγνοήσουμε επίσης και το ότι μπορεί να τα λέει λόγω κακής πορείας των οικογενειακών επιχειρήσεων (αν κι εκ των οποίων οι περισσότερες φαντάζομαι είναι στο εξωτερικό). Αυτό που κρατάμε, είναι ότι η κυβέρνηση έχει «αγανακτήσει» και τα… πάνω στρώματα.

Συνέχεια σ’ αυτή την επιδημία, έδωσε ακόμα μία κληρονόμος αμύθητης περιουσίας: Η θρυλική Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου, η οποία κάλεσε στο σπίτι της τον πρωθυπουργό για εξηγήσεις. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έχει το ρεπορτάζ:











Αναδημοσίευση: http://www.drseeng.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις