Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Παγκόσμια Μέρα Ευχής


pagosmiameraefxis

29/4 Παγκόσμια Μέρα Ευχής και ο Αντώνης Ρέμος ως πρεσβευτής του οργανισμού, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, θα συμμετέχει σε εκδηλώσεις και θα πραγματοποιήσει την ευχή ενός 9χρονου, μέσω του Kάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος.
Ο μη-κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός οργανισμός Μake-A-Wish®, με αφορμή την 31η επέτειο της πρώτης ευχής, ενώνει τις δυνάμεις του με τα υπόλοιπα παραρτήματά του σ' όλο τον κόσμο και γιορτάζει για δεύτερη χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής www.worldwishday.org, με στόχο να αλλάξει τη ζωή παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες σε όλο τον κόσμο.
doramakeawishΣτο πλαίσιο αυτού του εορτασμού, της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν διαθέσει το πρόγραμμα «Προσφέρω» από τις 22 έως τις 29 Απριλίου για την ενίσχυση του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μπορούμε να μοιραστούμε τη δύναμη μιας ευχής με ένα απλό SMS, γράφοντας ΚΜΕ και στέλνοντας το μήνυμα στο 19454.
Με τον τρόπο αυτό θα ενισχύσουμε τα παιδιά που πάσχουν από ασθένειες απειλητικές για τη ζωή τους, με χαρά ελπίδα και δύναμη! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις