Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Θρήνος στο facebook και ένταση στο νοσοκομείο για το θάνατο της 15χρονης!

 


Με ένα group που αποτελείται από τουλάχιστον 3.300 μέλη εκφράζουν την αγανάκτηση αλλά και τη λύπη τους οι φίλοι της ανήλικης κοπέλας που έχασε τη ζωή της από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ...

Ο αριθμός των μελών ανεβαίνει από λεπτό σε λεπτό και πολλοί είναι αυτοί που αφήνουν μηνύματα για τον άδικο θάνατο της ανήλικης ξανθιάς κοπέλας ανήμερα το Πάσχα ή εύχονται απλά "Καλό Ταξίδι". Ο τίτλος του group είναι "Στέλλα έφυγες αλλά σε αγαπάμε ακόμα".

Πολλοί είναι αγανακτισμένοι με το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε η 15χρονη, με τους γιατρούς ακόμα και με τα μπαρ στα οποία αν και απαγορεύεται, σερβίρεται αλκοόλ σε ανήλικα παιδιά. Όλοι αναζητούν τις ευθύνες που αυτό το αγγελούδι έφυγε από την ζωή τόσο αναπάντεχα.

Τα ερωτήματα πολλά και το ΓΙΑΤΙ είναι τόσο εκκωφαντικό στα αυτιά όλων μας... Διαβάστε μερικά μόνο από τα μηνύματα που 'εχουν αναρτήσει στη συγκεκριμένοι σελίδα: "Κάθε τέλος είναι μια αρχή! Κάθε σταύρωση και μια ανάσταση! Καλό ταξίδι!"

"Ο προορισμός του ανθρώπου είναι ένας αγώνας δρόμου… Γεννιέται, τρέχει και μετά από χρόνια φτάνει στο τέλος του τερματισμού… Το Στελιώ έφυγε από την αφετηρία αλλά βιάστηκε να τερματίσει. Δεν έπρεπε να φτάσεις τόσο νωρίς στο τέρμα, τουλάχιστον δίνε κουράγιο στους δικούς σου… πρωταθλήτριά μας, Στέλλα αστέρι, Στέλλα των αστεριών"

"Κλείσε τα μάτια άγγελε, κλείστα και ξεκουράσου γιατί έχεις δρόμο δύσκολο να διαβείς μπροστά σου. Να είσαι καλά εκεί ψηλά. Θα είσαι μες στην καρδιά μας και αν θελήσεις να μας δεις έλα στα όνειρά μας…"

"Για μια πολυαγαπημένη φίλη μας που έφυγε πάρα πολύ νωρίς και πολύ άδικα. Στέλλα άγγελέ μας λείπεις ήδη και σε αγαπάμε! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ"

Ένταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου
Εν τω μεταξύ αναταραχή προκλήθηκε νωρίτερα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου συγκετρώθηκαν φίλοι και συμμαθητές της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη, διαμαρτυρόμενοι για το θάνατο της φίλης τους, ενώ ζητούσαν ευθύνες από τους γιατρούς.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, περίπου 20 έφηβοι συγκεντρώθηκαν, διάβασαν ένα ποίημα που έγραψαν οι ίδιοι για το χαμό της Στέλλας, αφήνοντας μάλιστα σαφείς αιχμές κατά των γιατρών και των νοσηλευτών του νοσοκομείου. Την οργή των συγκεντρωμένων, προκάλεσε η εμφάνιση των γιατρών που επιχείρησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, λέγοντας ότι έκαναν ότι μπορούσαν για τη 16χρονη.newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις