Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Στη Λιβαδειά δεν κλείνουν οι καφετέριες.

Μια οδυνηρή έκπληξη επεφύλασσε μεγάλη επιχείρηση της βοιωτικής πρωτεύοσας στη δημοτική αρχή Λιβαδειάς που ως γνωστόν με την αριθμ. 138/2011 απόφαση του δημάρχου Λεβαδέων είχε δρομολογήσει την αναστολή λειτουργίας 3 κεντρικών καφετεριών στη Λιβαδειά από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011.
Η επιχείρηση επέτυχε προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης της απόφασης του δημάρχου Λεβαδέων και άρα η υπόθεση παραπεμπέται σε δικαστικό συμβούλιο και προσωρινά αναστέλλεται η εφαρμογή της  138/2011 και το κλείσιμο της επιχείρησης.
Νομικοί κύκλοι της Λιβαδειάς έλεγαν  ότι το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και προοινωνίζεται συνέχεια καθώς με βάση την προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης μπορούν πιθανόν να υπάρξουν αιτιάσεις  για παράβαση καθήκοντος αλλά και για συκοφαντική δυσφήμηση της επιχείρησης από τους υπευθύνους του Δήμου Λεβαδέων.
Σε όλες τις περιπτώσεις η προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης της 138/2011 συνιστά μεγάλη ήττα της δημοτικής αρχής και πιθανόν στην εξέλιξή της να δημιουργήσει  περισσότερα προβλήματα στον Δήμο Λεβαδέων από εκείνα που επεχείρησε να επιλύσει.
Viotia.blogspot.com
 
admin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις