Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΖΕΜΕΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι και αν επανελειμένος κάνουμε αναφορά στην καταραμένη στροφή στο Ζεμενό?
Τι και αν μόνο φέτος έχουν σκοτωθεί 2 άτομα και έχουν τραυματιστεί 5-6 συνανθρωποί μας?
Τι και αν καθημερινά χάνονται ολόκληρες περιουσίες από τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα?
Φαίνεται ότι  δεν ιδρώνει κανένα αυτί των καρεκλοκένταυρων....και δεν έχω ενημερωθεί και για καμιά ενέργεια των τοπικών "αρχόντων".
Με όλα αυτά ξέχασα να αναφέρω και το σημερινό απογευματινό ατύχημα με κάτοικο Αραχώβης.
Ευτυχώς για την οδηγό του αυτοκινήτου την "γλίτωσε". Ο δρόμος  ήταν ολισθηρός λόγω της βροχής αλλά και λόγω της ανευθυνότητας και απουσίας όλων των αρμόδιων φορέων, ώστε να πέσει ένας καινούριος ασφαλτοτάπητας σε εκείνο το σημείο.

Υ.Γ.  ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ  ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑ Ή ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΕΝΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

admin


1 σχόλιο:

admin είπε...

Μιας και τα σχολια εχουν εποπτεία,έχω την δυνατότητα να μην τα δημοσιεύω άρα να διρθώνω και τα λάθη μου. Σε ευχαριστώ παντως για την επισήμανση. Φωτογραφικό υλικό δεν μας έστειλαν,τι να κάνουμε? Αρκεστήκαμε μόνο στο συμβάν. 'Οσο για τα τραίνα,εχω να σου πω οτι ακόμα και ο δημάρχος πολλές μέρες κυκλοφορεί με ένα ασπρο μικρό κουρσάκι,που σε καμία περίπτωση δεν είναι τραίνο. Αλλά και άλλοι είχαν τραίνα και πηγαίναν μια χαρά στην πορεία τους και ξαφνικά κάποιος γλιστρούσε και έπεφτε επάνω τους...
ΑΣΤΟ ΛΟΙΠΟΝ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙς ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ???

συνολικες επισκεψεις