Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΚαι ο Δήμος Καρπενησίου στηρίζει τη Συνεταιριστική ΤράπεζαΜε δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα η Τράπεζα της Ελλάδος ενημερώνει τους καταθέτες των 3 τραπεζών, ανάμεσά τους και τους συμπατριώτες μας καταθέτες της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, που έβαλαν "λουκέτο" τις προηγούμενες ημέρες πως οι καταθέσεις τους μεταφέρονται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Ακολουθεί το δελτίο τύπου:
Σε συνέχεια του από 19.03.2012 δελτίου Τύπου της Τράπεζας της Ελλάδος αναφορικά με τις συνεταιριστικές τράπεζες Αχαϊκή Συν.Π.Ε., Λαμίας Συν.Π.Ε. και Λέσβου-Λήμνου Συν.Π.Ε., των οποίων οι άδειες ανακλήθηκαν, ανακοινώνεται ότι η Τράπεζα της Ελλάδος διενήργησε, σύμφωνα με το άρθρο 63Δ του ν. 3601/2007 όπως ισχύει, την προβλεπόμενη σε αυτό διαγωνιστική διαδικασία για την εύρεση αναδόχου του συνόλου των καταθέσεων των παραπάνω συνεταιριστικών τραπεζών.
Η ανάδοχος τράπεζα που προέκυψε από την εν λόγω διαδικασία είναι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και ήδη έχει ξεκινήσει η οργάνωση της μεταφοράς των καταθέσεων.
Με τη διαδικασία αυτή διασφαλίζονται στο ακέραιο όλες οι καταθέσεις του συνόλου των πελατών των τραπεζών αυτών. Η Εθνική Τράπεζα θα ενημερώσει με ανακοίνωσή της το κοινό για τις σχετικές λεπτομέρειες.

πηγη :  iteanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις