Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο " ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"


ΠΑΓΚΑΛΟΣ: "ΑΠΟΣΥΡΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΕ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙ"

Πάγκαλος: Αποσύρομαι από την πολιτική, δεν θα δώσω στο λαό τη δυνατότητα να με ψηφίσει Την απόφασή του να μην θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης,Θεόδωρος Πάγκαλος.  Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι αποσύρεται από την εκλογική μάχη και υποστήριξε ότι «δεν θα δώσει στον ελληνικό λαό τη δυνατότητα να τον ψηφίσει». «Πήρα αυτή την απόφαση καθώς είμαι ήδη 35 χρόνια στη βουλή και ήρθε η ώρα να παραδώσω την σκυτάλη στους νέους», υπογράμμισε ο κ. Πάγκαλος.
Παράλληλα ξεκαθάρισε πως θα αγωνιστεί για τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία του ΠΑΣΟΚ, ενώ προέβλεψε ότι όποιο κόμμα αναδειχθεί πρώτο δεν θα έχει αυτοδυναμία.
Ο ίδιος επεσήμανε πως το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να ανήκει στον εκάστοτε πρόεδρό του αλλά σε όλους εκείνους που έχουν τις ίδιες ιδεολογικές απόψεις ενώ πρόσθεσε πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ένας πολιτικός με άποψη και λόγο.
Κατά τα λοιπά, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της Αριστεράς, τονίζοντας ότι οι συνεχείς κινητοποιήσεις έχουν ως μόνη επίπτωση την αύξηση της ανεργίας. Ο κ. Πάγκαλος τάχθηκε στο πλευρό του Γιάννη Ραγκούση σχετικά με το νομοσχέδιο που αφορά την απελευθέρωση των ταξί, δηλώνοντας ότι ο πρώην υπουργός Μεταφορών είχε δίκιο στις ενστάσεις που εξέφρασε στο υπουργικό συμβούλιο της Πέμπτης σχετικά με τις αλλαγές που τελικά προώθησε ο νέος υπουργός μεταφορών, Μάκης Βορίδης. 


ΠΗΓΗ: http://www.newpost.gr  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βαθύς ο πόνος και βουβός
δεν έχω πού να κλάσω
αν χάσουμε το Θόδωρο τον βίο μου θα χάσω...

Στα δύσκολα με παρατά ο Μέγας στυλοβάτης
που τανε Μέγας και τρανός
της χώρας αναβάτης.

συνολικες επισκεψεις