Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ???

Από πληροφορίες μάθαμε οτι ανήμερα στις 10 Ιουνίου, στο μνημόσυνο που θα τελεστεί στο Δίστομο,θα παραβρεθεί  ο αντιπρόεδρος  της κυβέρνησης,κ. Πάγκαλος.


Αλλαγή στο 89΄ ο… Πάγκαλος

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://www.tabloid.gr/

Τελικά δεν θα εκπροσωπήσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για το ολοκαύτωμα του Διστόμου που θα κορυφωθούν την Παρασκευή 10 Ιουνίου.
Έτσι έμεινε στη μέση και η κινητοποίηση του κομματικού μηχανισμού στην Βοιωτία που προσανατολιζόταν σε περιφρούρηση προκειμένου να προστατευόταν ο κύριος Πάγκαλος από αποδοκιμασίες και τυχόν προπηλακισμούς.
Η αιτία της αλλαγής αυτής δεν έχει να κάνει με τα φέιγ βολάν που πέταξαν άγνωστοι στο Δίστομο που καλούσαν σε διαμαρτυρία με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού αλλά όπως είπαν τα στελέχη του κόμματος στην περιοχή «ο κ. Πάγκαλος έχει φόρτο εργασίας, λόγω Μεσοπρόθεσμου».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο μόνο μέρος που μπορεί να αισθανθεί ασφαλής είναι εκεί, γιατί οι κάτοικοι αυτού του χωρίου είναι διορισμένοι από το πασόκ σε τέτοια ποσοστά που μάλλον είναι πρωτοφανή για τα παγκόσμια δεδομένα.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο να λες ότι στο Δίστομο το ποσοστό διορισμένων από το ΠΑΣΟΚ είναι κατά πολύ μεγαλύτερο απ΄ότι στην υπόλοιπη Ελλάδα.Αυτά ανήκουν στο παρελθόν όμως.Να μην έχεις αμφιβολία για το ότι οι νέοι του Διστόμου θα του ετοίμαζαν υποδοχή που θα του έμενε αξέχαστη.Και μάλιστα χωρίς να αμαυρώσουν το μνημόσυνο.

συνολικες επισκεψεις