Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Στο Αυτόφωρο ο Οντόνι και τα στελέχη του gazzetta!

Μετά από το παραλήρημα του gazzeta με την ανάρτηση με τίτλο «Πάλι στο αυτόφωρο ο Γιαννακόπουλος», η απάντηση θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες, τις οποίες γνωρίζουν προφανώς άριστα οι ένοικοι της Κατεχάκη.
Το newsbοmb.gr αισθάνεται ωστόσο την υποχρέωση να τονίσει για μία ακόμη φορά πως για κάποιους η σιωπή είναι χρυσός και η τιμή του χρυσού, όπως γνωρίζετε ανεβαίνει.
Αντίθετα, το gazzeta συκοφαντεί και επιχειρεί να διασύρει πρόσωπα, στελέχη, εργαζόμενους, δημοσιογράφους και τελικά την ίδια την αλήθεια, παριστάνοντας τον Κήνσορα του δημόσιου βίου της χώρας.
Η ελευθεροτυπία στηρίζεται στην ελευθεροφροσύνη και αυτήν θα την υπερασπίσουμε με κάθε μέσον και μεγαλύτερο όπλο μας σε αυτόν τον αγώνα είναι η τηρητέα δημοσιογραφική δεοντολογία. Όταν δε στις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις μας, αντί για απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν, δεχόμαστε συκοφαντίες, χαρακτηρισμούς που μειώνουν προσωπικότητες και επαγγελματικές συνειδήσεις, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι δεν υπάρχουν απαντήσεις και το κενό τους προσπαθούν να το καλύψουν με ύβρεις και εμπάθεια.
Γι'  αυτό τον λόγο, τόσο κάποιοι από τους δημοσιογράφους της DPG News, όσο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προέβησαν σε μηνύσεις εναντίον του Ροδόλφου Οντόνι και των στελεχών του gazzeta Βασίλη Παπαθεοδώρου, Μιχάλη Τσαμπά και Δήμου Μπουλούκου, τόσο για συκοφαντική δυσφήμιση όσο και για ψευδή καταμήνυση.
Και οι τέσσερις αναζητούνται με σήμα από την Αστυνομία, καθώς «τρέχει» ήδη η διαδικασία του αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις