Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Πάτρα / Πανελλήνια Συνάντηση των *istas

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011, οι patrinistas θα διοργανώσουν στην Πάτρα την Πανελλήνια Συνάντηση του Kινήματος των *istas!




Η Συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ στην Τριών Ναυάρχων από τις 10.00 το πρωί. Ομάδες από όλη την χώρα θα παραβρεθούν στην πόλη μας για να γνωριστούν, να οργανωθούν, να συζητήσουν και να προγραμματίσουν από κοινού διάφορα θέματα που αφορούν αυτές τις νεοσύστατες εθελοντικές οργανώσεις.

Μέχρι στιγμής έχουν οριστικοποιήσει την συμμετοχή τους οι Atenistas από την Αθήνα, οι Komotinistas από την Κομοτηνή, οι Paguristas από τα Γιάννενα, οι Minoistas από το Ηράκλειο, οι Kydonistas από τα Χανιά, οι Kailaristas από την Πτολεμαΐδα, οι Syvotistas από τα Σύβοτα Θεσπρωτίας και οι Lepantistas από τη Ναύπακτο.

Το παρόν θα δώσει και ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς κ. Γιάννος Λιβανός ο ποίος θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει τις ομάδες, να παρακολουθήσει από κοντά τις εργασίες της συνάντησης και να εντοπιστούν σημεία ουσιαστικής συνεργασίας για το μέλλον. Επίσης παρεμβάσεις και εισηγήσεις για θέματα εθελοντισμού θα κάνουν ο κ. Γιάννης Φρέρης για λογαριασμό της Γέφυρα ΑΕ, ο κ. Διονύσης Καρβέλης από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Πάτρας και η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού του Δήμου Πατρέων κα. Μαρία Ανδρικοπούλου Ρούβαλη

Πηγή: www.kala-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις