Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Σ/Κ

 
Καλά πληροφορημένες πηγές του "Αγνάντι" μας ενημέρωσαν ότι...
Ο πρόεδρος του "Λαϊκου Ορθόδοξου Συναγερμού" κ. Γιώργος Καρατζαφέρης θα επισκεφτεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο την Αράχωβα με μεγάλη παρέα καθαρά για ...μή πολιτικούς λόγους ;)

Ελπίζουμε να περάσει όμορφα και αυτός και η πολυπληθής παρέα του και να μας θυμάται πιο συχνά τόσο ως ιδιώτης όσο και ως βουλευτής και όχι μόνο παραμονές εκλογών, για να πιστέψουμε έτσι ότι δεν υπάρχουν πολιτικοί λόγοι πίσω από την επίσκεψή του...

Αγνάντιος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που μας ειδοποίησες για να ετοιμάσουμε τα γιαούρτια. Ρε αγνάντι θα μας τρελάνεις; Εσύ δεν είσαι που υποστήριζες ότι πρέπει να φάνε πόρτα οι πολιτικοί; Ο κολοτούμπας καρατζαφύρερ δεν είναι αυτός που ψήφισε το πρώτο μνημόνιο; Δεν είναι αυτός που στήριξε την κυβέρνηση παπαδήμου τώρα «άγιασε ο κλεφτομαχαιράς;»
Ας κοπιάσει τον περιμένουμε.

Αγνάντιος είπε...

Εμείς ενημέρωση κάνουμε. Μάθαμε κάτι και σας το λέμε. Δεν αγιοποιούμε κάποιον. Στην Αράχωβα μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που ρίχνουν δαγκωτό Καρατζαφέρη... Θα δείξει!

Ανώνυμος είπε...

Για ποια ενημέρωση μιλάς φίλε μου; Χρησιμοποιείς τις λέξεις «Ελπίζουμε» και «να μας θυμάται πιο συχνά» οι οποίες εκφράζουν την επιθυμία σου, καταργώντας έτσι την ενημέρωση. Σε πληροφορώ, αν και το ξέρεις , ότι στην Αράχωβα υπάρχουν και οπαδοί του Χίτλερ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους εκθειάζουμε κιόλας. Ο Καρατζαφέρης είναι ο εκπρόσωπος του αυγού του φιδιού και μυρίζει από μακριά αίματα!

συνολικες επισκεψεις