Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Πόσα είναι τα επιδόματα-μαϊμού στη Βοιωτία;τι γίνεται στο Δ. Λεβαδέων;


Μείζον θέμα με την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων έχει δημιουργηθεί και στη Βοιωτία, καθώς μετά την πρόσφατη απογραφή των δικαιούχων εμφανίστηκαν 381 άτομα λιγότερα. Είναι όσοι δεν προσήλθαν να απογραφούν για το επίδομα βαριάς αναπηρίας.


Σημειώνεται ότι το 2009 έπαιρναν επίδομα 1.423 άτομα και το 2010 (που ήταν και χρονιά εκλογών στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, όπως επεσήμανε και ο υφ. Μ. Μπόλαρης) έπαιρναν επίδομα 1.678 άτομα.

Στην απογραφή εμφανίστηκαν… 1.287 άτομα!

Η απογραφή διήρκεσε από την 1η Φεβρουαρίου έως και τις 16 Μαρτίου και είχε ως στόχο τη δημιουργία και τήρηση ενιαίου εθνικού μητρώου δικαιούχων επιδομάτων, τη δημιουργία χάρτη αναπηρίας, προκειμένου να υπάρχει αξιολόγηση και έλεγχος των χορηγηθέντων επιδομάτων, και τη δημιουργία αρχείου δικαιούχων επιδομάτων που να αποκλείει τις διπλοεγγραφές.

Ο Δ. Λεβαδέων είχε βρεθεί στο στόχαστρο από το περασμένο καλοκαίρι, καθώς δημοτικοί υπάλληλοι εμφανίζονταν να λαμβάνουν προνοιακά επιδόματα. Σύμφωνα με το δήμαρχο Ν. Παπαγγελή, που μίλησε στο ΣΕΙΡΙΟ FM, επρόκειτο για 2 άτομα που είχαν προσληφθεί ως εποχικοί στον τομέα της καθαριότητας, μέσω ΑΣΕΠ, και όταν αποκαλύφθηκε ότι ελάμβαναν επιδόματα ανακλήθηκαν οι προσλήψεις τους και έγινε αντικατάσταση τους.

Επίσης ύστερα από δειγματοληπτικό έλεγχο και καταγγελίες 80 φάκελοι έχουν αποσταλεί στο Υπουργείο Υγείας και στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για περαιτέρω διερεύνηση. Ενώ για συνολικά 150 άτομα έχουν ζητηθεί περαιτέρω στοιχεία.

Θέση του κ. Παπαγγελή είναι, για όσους αποδειχθεί ότι παράνομα ελάμβαναν προνοιακό επίδομα,να σταλούν στον εισαγγελέα και να κληθούν να τα επιστρέψουν.


πηγη : sirios fm

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ, ΣΟΥ ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΥΝΕΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ... ΤΡΟΜΑΞΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑ... ΕΔΩ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΣ ΣΑ ΠΕΡΑ, ΣΤΗ ΡΑΧΗ...

Αγνάντι της Ρούμελης είπε...

ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥ ΤΥΦΛΟΙ. ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ?????

Ανώνυμος είπε...

ΣΑ ΔΩ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ, ΣΑ 'ΚΕΙ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ, ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ... ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ.

συνολικες επισκεψεις