Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Β. Παπαλάμπρος στη Λιβαδειά

Ρήγμα στην παράταξη Παπαγγελή προκαλεί η παραίτηση του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Παπαλάμπρου, από τα καθήκοντα του αντιδημάρχου και του αναπληρωτή δημάρχου. Σύμφωνα με πληροφορίες η παραίτηση έγινε αποδεκτή και η αντικατάστασή του έχει ήδη δρομολογηθεί.

Η σχετική ανακοίνωση του ονόματος του συμβούλου που θα αναλάβει τα καθήκοντα του αντιδημάρχου αναμένεται από το Δήμαρχο Λεβαδέων την επόμενη εβδομάδα.
Ο Βασίλης Παπαλάμπρος κατέθεσε την παραίτησή του επικαλούμενος επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους ωστόσο οι πληροφορίες μιλούν για έντονο παρασκήνιο που οδήγησε τελικά στη ρήξη των σχέσεων του Νίκου Παπαγγελή και του στενότερου συνεργάτη του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου Ιουνίου όταν και υπήρξε ένταση στην παράταξη της πλειοψηφίας για την κατασκευή ξύλινου πατώματος από επαγγελματία στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων στις 13 Ιουνίου είχε αναγκαστεί να διαψεύσει τις πληροφορίες που μιλούσαν για παραίτηση του αντιδημάρχου του με αφορμή το περιστατικό. 
Aναδημοσίευση από: www.lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις