Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

O Παπανδρέου ζήτησε… άδεια από την Βουλή και οι βουλευτές ξέσπασαν σε γέλια!

Σκηνές κωμικοτραγικές έζησε η Βουλή όταν διαβάστηκε αίτημα του ΓΑΠ για ολιγοήμερη απουσία από την Βουλή! Στο ψιλό έχουν πάρει οι βουλευτές τον Γιώργο Παπανδρέου με τις θερινές διακοπες διαρκείας!


Αποδείχθηκε πριν από λίγο στην αίθουσα της Ολομέλειας όταν ο προεδρεύων Θανάσης Νάκος τηρώντας τον Κανονισμό της Βουλής απευθύνθηκε στο Σώμα ερωτώντας αν εγκρίνεται το αίτημα του Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος ζητάει ολιγοήμερη άδεια της Βουλής για να μεταβεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Κέιπ Τάουν (όπου θα τον συνοδεύουν Μπεγλίτης και Μανιάτης) για τις ανάγκες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Αυτό που ακολούθησε όμως δεν έχει προηγούμενο.

Με μια φωνή βουλευτές, προφανώς επηρεασμένοι από τις τρίμηνες διακοπές του Γιώργου άρχισαν να φωνάζουν γελώντας: «Κουράστηκε ο άνθρωπος από τις διακοπές. Εγκρίνεται το αίτημα. Ας πάει να ξεκουραστεί».

Ακόμα και ο προεδρεύων Θανάσης Νάκος δεν άντεξε και υποδέχθηκε με ελαφρύ μειδίαμα τις αντιδράσεις των βουλευτών. «Η βουλή ενέκρινε», συμπλήρωσε, με τα γέλια και τις φωνές να συνεχίζουν να ακούγονται. Μάλιστα, κάποιος βουλευτής παρατήρησε: «Θα γυρίσει, φαντάζομαι..»

Πηγή: www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις